Newsroom

Newsroom

Βούτσης: Στημένο επεισόδιο κατά βουλευτών – Αντιπαράθεση στα όρια bullying (βίντεο)

Για στημένα επεισόδια μέσα στη Κοινοβούλιο μίλησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα επιτραπεί» να υπάρξει πάλι λεκτική αντιπαράθεση εκ μέρους συνδικαλιστών.

572f16c61dc524b8208b4604

 Αφορμή ήταν το ότι αστυνομικοί, ως είθισται, συνόδευσαν τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και άλλους προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων στο εντευκτήριο της Βουλής και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι «αστυνομοκρατείται το κοινοβούλιο» επειδή ήταν πολλοί οι αστυνομικοί συνοδείας.

«Χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση στα όρια bullying», της απάντησε ο Ν. Βούτσης και πρόσθεσε: «δεν έδωσα καμία σημασία, παρότι είχαν πλημμυρίσει τα site και ήταν στημένο το επεισόδιο. Επίτηδες δεν έδωσα συνέχεια, είμαι έμπειρος και δημοκρατικός, για να μην δώσουμε τροφή».

«Αυτό επιχειρήθηκε και σήμερα να συμβεί με νέα ραντεβού στο εντευκτήριο, δεν θα επιτραπεί. Στο εντευκτήριο δεν θα γίνεται λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε συνδικαλιστές και βουλευτές. Όλοι οι συνδικαλιστές να πάνε στα γραφεία των κομμάτων, στο γραφείο το δικό μου που είναι ανοικτό για να πιέσουν, ως έχουν δικαίωμα», υπογράμμισε.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…