Βούτσης: Λίγο "προβοκασιόν" η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

«Είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα» είπε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για το ίδρυμα της Βουλής ο Νίκος Βούτσης αναφορικά με την κινητοποίηση που επιθυμεί να κάνει η ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων.

«Με ρωτήσατε για το θέμα αλλά θα είχα κι εγώ πολλά να σας ρωτήσω…» πρόσθεσε με νόημα, παίρνοντας το μέρος του Νίκου Τόσκα, ο οποίος απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις τόσο στα Εξάρχεια όσο και στο Κολωνάκι. 

«Δηλαδή, πόσες άλλες εκδηλώσεις έχει πραγματοποιήσει η ΠΟΑΣΥ, σε ποιες περιοχές τις έχει κάνει και τι θέμα είχανε; Αν ήθελε η αστυνομία να έχει μια διαχρονική δράση σε ζητήματα κοινωνικά, όπως ναρκωτικά και άλλα θέματα θα μπορούσε να ξεκινήσει από άλλες πλατείες για παράδειγμα από τα δυτικά και να καταλήξει στα Εξάρχεια να μιλήσει για το ¨άβατο¨. Αν ήταν έτσι πραγματικά θα το καταλάβαινα και τότε θα μπορούσε να στριμώξει και την κυβέρνηση» υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχετική δε ερώτηση -on camera- για το αν συμφωνεί με την απαγόρευση της συγκέντρωσης δήλωσε ότι «δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο και αυτό είναι θέση».

Δοκιμή για… Αρμαγεδδώνα: Η NASA χτύπησε αστεροειδή για να αλλάξει την πορεία του

AP - NASA Αστεροειδης Διμορφος

Δοκιμή για… Αρμαγεδδώνα: Η NASA χτύπησε αστεροειδή για να αλλάξει την πορεία του

Διαστημόπλοιο-καμικάζι έπεσε με ταχύτητα η οποία ξεπερνούσε τα 20.000 χιλιόμετρα την ώρα πάνω στον αστεροειδή…

Απορρίφθηκε ψήφισμα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας απο την παράταξη του δημάρχου Ζέρβα

Απορρίφθηκε ψήφισμα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας απο την παράταξη του δημάρχου Ζέρβα

Να πάρουν θέση οι δημοτικές παρατάξεις και να ζητήσουν την απομάκρυνση των Αστυνομικών Δυνάμεων από…