Βουρ στην "πατσαβούρα"…

Στη ΝΔ δεν άρεσε η επιλογή Ψυχάρη στον ΔΟΛ στο πρόσωπο του Β. Μουλόπουλου.

589da50f1dc5247f248b4574

Του Δημήτρη Χατζηνικόλα

Δεν άρεσε και η επιλογή Κυριακού για διευθυντή ειδήσεων στον ΑΝΤ1 του Μιχελάκη. Δεν άρεσε και το γεγονός ότι η ΕΡΤ έπαιξε τις αποκαλύψεις του Documento για το «Μάρεβα gate».

Φυσικά δεν άρεσαν και οι αποκαλύψεις του Documento του οποίου ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος χαρακτήρισε «πατσαβούρα».

Γενικώς στην Πειραιώς δεν αρέσει οτιδήποτε και οποιοσδήποτε της ασκεί μια κάποια κριτική και αποκαλύπτει όσα επιχειρεί επιμελώς να κρύψει.

Στην Πειραιώς αρέσουν μόνο οι αγιογραφίες του αρχηγού τους, το γεγονός ότι από την εκλογή του και μετά σύσσωμος ο συστημικός Τύπος και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τον εμφανίζουν ως την «ελπίδα που έρχεται».

Τους αρέσει η Σία στον ΣΚΑΙ που αντί να παίξει την αποκάλυψη του Documento έπαιξε τη δήλωση της θείας της που εύχεται στην Περιστέρα να μη ζήσει όσα ζει η ίδια με το «κωλόσπιτο» στο Παρίσι, για να θυμηθώ και τον αείμνηστο Γιανόπουλο.

Υποθέτω πάντως πως ο Κυριάκος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν το Documento αποκάλυπτε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατέθεσε ως όφειλε από το νόμο το πόθεν έσχες της Περιστέρας;

Ότι η αποκάλυψη της εφημερίδας σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ήταν «πατσαβούρα» αλλά τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία που θα επέβαλε την παραίτηση του κ. Τσίπρα. Ότι ο τηλεπωλητής θα είχε βγει στα διαδικτυακά και τηλεοπτικά παράθυρα και θα ανέβαζε το volume μερικά ντεσιμπέλ πιο πάνω από το tablet με τα έργα των Αρχαίων μας προγόνων.

Όπως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν η υποτιθέμενη παρέμβαση της κυβέρνησης στον γονατισμένο ΔΟΛ, ή στον ΑΝΤ1 επέβαλε τον «Αντίδοτο στην κατάθλιψη» στο Mega, Μανώλη Καψή.

Μια φράση του Κυριάκου την Πέμπτη από τον Πειραιά συμπυκνώνει όλη την αγωνία του απέναντι στις αποκαλύψεις της «πατσαβούρας»: «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν, ας μιλήσουμε για το μέλλον», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.Σωστά Κυριάκο μου, αγόρασε την «πατσαβούρα» την Κυριακή στο περίπτερο και θα δεις το μέλλον…    

Πηγή: Documentonews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…