Βουλή: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με σκληρή αντιπαράθεση Τσακαλώτου - Χατζηδάκη

Μέσα σε υψηλούς τόνους και με μια άγρια αντιπαράθεση μεταξύ Ευκλείδη Τσακαλώτου και Κωστή Χατζηδάκη ολοκληρώθηκε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, στην Ολομέλεια της Βουλής.

NewsRoom 27/09/2016 | 21:32

Ο κ. Τσακαλώτος μετά την ομιλία του κ. Χατζηδάκη πήρε τον λόγο και επανέλαβε ένα ερώτημα που είχε θέσει από νωρίς: «Έχετε αποφασίσει στη Ν.Δ. τι θα κάνετε με ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ; Είναι ασφαλείς στα δικά σας τα χέρια; Περιμένω έστω και από ένα Νεοδημοκράτη να το πει».

«Ξέρω ότι είστε σε δύσκολη θέση. Προσπαθείτε να κλείσετε έναν ελέφαντα σε ένα ντουλάπι», απάντησε ο κ. Χατζηδάκης και αναρωτήθηκε «ποια αξία έχει η δήλωση Τσίπρα ή Τσακαλώτου ότι δεν θα πουληθούν αφού ξέρουμε οι άνθρωποι κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λένε».

«Ξέρω ότι είστε σε δύσκολη θέση. Προσπαθείτε να κλείσετε έναν ελέφαντα σε ένα ντουλάπι», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

«Ευχαριστώ τον κ. Χατζηδάκη. Μου επιβεβαίωσε ότι δεν έχει απάντηση αν η Ν.Δ. θα συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις», σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος.

Αυτή την ώρα διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου και επί των άρθρων 1 και 2, την οποία έχουν ζητήσει Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ.