Βουλευτής της ΝΔ πήγε σε μοναστήρι και ο ηγούμενος του έδωσε τον λογαριασμό του αερίου στο χέρι!

«Κράτησέ το εσύ και κάνε ό,τι νομίζεις» - Η επίσκεψη ενός βουλευτή στην εκλογική του περιφέρεια δεν είχε και τόσο ευτυχή κατάληξη.

4529395

Σε ολοένα και δυσμενέστερη θέση έρχονται οι κυβερνητικοί βουλευτές καθώς δεν τολμούν πια ούτε να κυκλοφορήσουν, αφού ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τις τεράστιες αυξήσεις σε ρεύμα και πετρέλαιο.

Ένας βουλευτής (από τους πλέον γνωστούς στα τηλεπαράθυρα) όταν τόλμησε να πάει σε μεγάλο μοναστήρι της εκλογικής του περιφέρειας βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Με το που τελείωσε η λειτουργία ο ηγούμενος του μοναστηριού τού παρέδωσε τον λογαριασμό του φυσικού αερίου της Μονής που ήταν 10.000 ευρώ και του είπε ότι το μοναστήρι δεν μπορεί να το εξοφλήσει: «Κράτησέ το εσύ και κάνε ό,τι νομίζεις».

Ο βουλευτής τώρα ψάχνει σπόνσορες για να συμπληρώσει το ποσό, αφού και ο δικός του λογαριασμός, στο σπίτι του και στο πολιτικό του γραφείο, ήρθε «φουσκωμένος», σύμφωνα με στήλη από τον ΒΗΜΑτοδότη του Βήματος.

Υπάρχουν όμως και άλλοι, παλαιοί, στο κόμμα και στην πολιτική, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα που παραπονούνται πως δεν μπορούν πλέον να πάνε σε μια ταβέρνα χωρίς να υπάρξει «στενό μαρκάρισμα» από τους ψηφοφόρους τους. Τους δείχνουν τον λογαριασμό του ρεύματος και τους λένε «κάνε κάτι».

Ένας άλλος (από τη Θεσσαλία) είχε την τόλμη να πάει προχθές Παρασκευή σε λαϊκή αγορά και του την «έπεσαν», κατά το κοινώς λεγόμενο, όχι μόνο οι ψηφοφόροι του, αλλά και οι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων, λέγοντάς του «τι θα γίνει με τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…