Βουλευτής ΝΔ: Είπα μια καλή κουβέντα στον υπουργό για να διοριστεί ο κουμπάρος μου

«Φυσικά και είπα μια καλή κουβέντα στον υπουργό Υγείας» λέει ευθαρσώς ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ για να υπερασπιστεί το ότι ο κουμπάρος του διορίστηκε από τον Κικίλια Διοικητής στο νοσοκομείο Καστοριάς

tzikalagias

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τους διορισμούς – ρουσφέτια των νέων διοικήσεων των νοσοκομείων από το υπουργείο Υγείας με κουμπάρους, συγγενείς και φίλους πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητάει ακόμα και την αποπομπή Κικίλια.

Την ίδια ώρα που ένας ογδοντάχρονος, αποτυχημένος πολιτευτής της ΝΔ, διορίζεται Διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, στα Κύθηρα τοπικό στέλεχος της ΝΔ παραιτείται διαφωνώντας με την επιλογή «αρίστου» ως Διοικητή στο τοπικό Νοσοκομείο, πρώην χωροφύλακες και στρατηγοί του Στρατού αναλαμβάνουν τη διοίκηση σε νοσοκομεία και κλινικές, τα ρουσφετολογικά περιστατικά συνεχίζονται.

Άλλη μια τρανταχτή περίπτωση ρουσφετιού είναι αυτή του διορισμού του νέου επικεφαλής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Ο Γρηγόρης Χάτσιος, δε δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια με ανακοίνωσή του τον κουμπάρο του και βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Ζήση Τζηκαλάγια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον βουλευτή της ΝΔ σε τοπικό κανάλι, γιατί ο Γρηγόρης Χάτσιος στην ανακοίνωσή του λέει στο τέλος, «ευχαριστώ και τον κ. Τζηκαλάγια» και αν πράγματι είπε μια καλή κουβέντα για τον ίδιο, ο βουλευτής απάντησε με τον εξής αφοπλιστικό τρόπο: «Βεβαίως! Φυσικά και την είπα, εννοείται!».

Με εξίσου απροκάλυπτο τρόπο, συνέχισε για να πει ότι είναι συμμαθητής και παιδικός του φίλος, και τους συνδέει και μια κουμπαριά, διευκρινίζοντας, μάλιστα, πως αυτό «δεν έχει καμιά σημασία».

«Οι υποψήφιοι για τη θέση του διοικητή ήταν 15-16, από αυτούς οι 6-7 ήταν Καστοριανοί, από τους οποίους ο κ. Χάτσιος υπερείχε κατά πολύ σε προσόντα. Ο συγκεκριμένος που τελικά επιλέχθηκε είναι απόφοιτος του Μαθηματικού, αριστούχος, συμμαθητής μου, έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην Πληροφορική, δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια ως ιδιοκτήτης Σχολών Πληροφορικής (μάλιστα ήταν ο πρώτος που δίδαξε Πληροφορική στον νομό Καστοριάς), είχε για αρκετά χρόνια Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την τελευταία δεκαετία ανήκει στο προσωπικά των ΤΕΙ σε όλη τη Δυτική Μακεδονία» έλεγε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο βουλευτής Καστοριάς στον τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL Κοζάνης.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…