Newsroom

Newsroom

Βουλευτής του Μακρόν δάγκωσε ταξιτζή επειδή της ζήτησε 12 ευρώ για την κούρσα

Σε ένα απίστευτο περιστατικό εμπλέκεται μία βουλευτής του κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν, το «Δημοκρατία εμπρός», όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Canard enchaîné.

595d0b161dc524fe268b4628

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Laetitia Avia, δικηγόρο στο επάγγελμα που κατηγορείται από την εφημερίδα ότι δάγκωσε έναν οδηγό ταξί την Παρασκευή 23 Ιουνίου, δηλαδή μετά τις βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η αστυνομία παρενέβη για να θέσει τέλος στην διαμάχη που άναψε ανάμεσα στον ταξιτζή και στην βουλευτή του Μακρόν. Αναλυτικότερα, εφημερίδα αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ζητήθηκε από τη βουλευτή να πληρώσει την κούρσα αξίας 12 ευρώ.

Δεν είχε όμως μαζί της ψιλά και το POS του ταξιτζή είχε χαλάσει. Ο ταξιτζής της πρότεινε να την οδηγήσει σε μια τράπεζα, αλλά αυτό δεν άρεσε στην Laetitia Avia.


«Η συμπεριφορά του την οδήγησε να δαγκώσει τον ταξιτζή στον ώμο για να σταματήσει -γεγονός το οποίο αναγνώρισε η ίδια μπροστά μας», έγραψαν στην αναφορά τους οι αστυνομικοί της περιοχής Saint-Mandé (Val-de-Marne). Οι αστυνομικοί, μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφεραν ότι η νεαρή γυναίκα τους είπε ότι είναι βουλευτής, με απαράδεκτο ύφος».

Ωστόσο, η βουλευτής έσπευσε να δώσει τη δική της εκδοχή γύρω από το συμβάν.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν τον δάγκωσα, απλά τον άρπαξα από τον ώμο» ανέφερε η ίδια. Σύμφωνα όμως με την αστυνομία, χρειάστηκαν «45 λεπτά διαπραγμάτευσης» για να πληρώσει την κούρσα της. Η βραδιά έληξε στο αστυνομικό τμήμα και η Laetitia Avia κατέθεσε μήνυση για εγκλεισμό και ο ταξιτζής κατέθεσε μήνυμα για σωματική επίθεση.

Το δημοσίευμα


ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…