Newsroom

Newsroom

Βουλευτές γκρινιάζουν για υπουργούς και ο ανήμπορος Κυριάκος βγάζει… «κίτρινες»

Κυβερνητικά «αυτογκόλ» και όλοι εναντίον όλων

576b7a0f1dc524ad4c8b499c

Σκηνικό πολέμου στην κυβέρνηση με αντικρουόμενα στρατόπεδα, επιθέσεις βουλευτών σε υπουργούς και τον πρωθυπουργό σε ρόλο…διαιτητή.

Ανοιχτό μέτωπο με διάφορους υπουργούς έχουν ανοίξει «γαλάζιοι» βουλευτές καθώς στην προσπάθεια να προστατέψουν το πόστο τους, υπουργοί προχωρούν σε υποκειμενικές εκτιμήσεις για την άρση των περιοριστικών μέτρων. 

Άγχος προβολής, προεκλογικό αγώνα και προσωπικές φιλοδοξίες είναι μόνο κάποιες από τις κατηγορίες που τους καταλογίζουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το κυβερνητικό στρατόπεδο προσπάθησε να περισώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδυόμενος τον διαιτητή και μοιράζοντας «κίτρινες» στους απείθαρχους υπουργούς. «Προχωράμε βήμα βήμα σε συνεργασία με τους ειδικούς και αξιολογούμε τα δεδομένα», τόνισε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ..

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει και η Καθημερινή, μοίρασε προειδοποιητικές κίτρινες κάρτες για να αποσυμπιέσει τα παράπονα και τις εντάσεις.

Και πιθανά για να θυμίσει -ανεπιτυχώς- σε όλους ότι ο ίδιος τυγχάνει να είναι πρόεδρος τους κόμματος και πρωθυπουργός.

Με «μεγαλύτερη» ένταση από κάθε άλλη φορά, ο πρωθυπουργός ζήτησε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τόσο από υπουργούς όσο και από βουλευτές να μην προχωρούν σε πρόωρες εκτιμήσεις για άρση των μέτρων, καθώς η πανδημία είναι δυναμικό φαινόμενο και αλλάζει διαρκώς, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Δεν την ιδρώνουν της φανέλα όπως φαίνεται στην κυβέρνηση…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…