Newsroom

Newsroom

Bούγιας: "Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές"

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο Σπύρος Βούγιας, ο οποίος όμως…

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο Σπύρος Βούγιας, ο οποίος όμως σημείωσε ότι συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, οι βασικοί λόγοι για την απόφασή του αυτή, σχετίζονται «με τις δραματικές συνέπειες της ολικής κρίσης ταυτότητας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία αλλά και τη γενικευμένη αμφισβήτηση του ευρύτερου πολιτικού συστήματος»

Ο κ. Βούγιας έκανε λόγο για συνεχή απαξίωση και συλλήβδην ενοχοποίηση όλων των πολιτικών, καθώς και στον παραλογισμό, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία που χαρακτηρίζουν το δημόσιο διάλογο και ακυρώνουν το νόημα της δημοκρατίας αλλά και της ίδιας της πολιτικής.

Όπως ανέφερε «ο ρόλος των βουλευτών είναι σήμερα εξ΄αρχής εξασθενημένος, οι αποφάσεις που καλούνται να λάβουν συχνά προδιαγεγραμμένες και υπό πίεση, ενώ έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης και η αξιοπιστία τους στη συνείδηση των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων».

Για το λόγο αυτό θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με την πολιτική, με την πόλη και τη δουλειά του, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά. Για την απόφασή του αυτή ενημέρωση τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…