Βορίδης: Αν είσαι αριστερός δεν μπορείς να σκεφτείς κανονικά (video)

Νέα ακροδεξιά θεωρία από τον Μάκη Βορίδη  για την αριστερά.

4372368

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης-μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη-όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν κρύβει το μίσος  που έχει για την αριστερά. Άλλωστε ο Μάκης Βορίδης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το ακροδεξιό μανιφέστο της ΝΔ κατά της αριστεράς. Ο Μάκης Βορίδης στις δηλώσεις του-που θα ζήλευε ακόμα και ο Μιχαλολιάκος- εκτός ότι μιλάει υποτιμητικά για την αριστερά, κάνει λόγο για τους ανθρώπους που ασπάζονται τις ιδέες τους, ότι είναι χαζοί και αμόρφωτοι. Αλλά και πάλι το πρόβλημα για τον ίδιο δεν είναι αυτό…  Το πρόβλημα είναι ότι είναι απλά αριστεροί!

Αν ονόματα, όπως Μίκης Θεοδωράκης, Καρυωτάκης, Μάνος Κατράκης, Τ. Καρούσος, Μενέλαος Λουντέμης και τόσοι άλλοι είναι χαζοί και αμόρφωτοι, τότε όπως είχε πει ο Ίταλος Καλβίνο σε μια ομιλία του στη Μασαχουσέτη το 1976.«Είναι κακό σημάδι όταν οι πολιτικοί και οι πολιτικοποιημένοι δεν θέλουν να ακούν να γίνεται λόγος για την αριστερά και όταν αυτή προέρχεται μέσα από την λογοτεχνία, κακό σημάδι κυρίως για αυτούς, επειδή δείχνουν ότι φοβούνται κάθε χρήση της γλώσσας που θέτει υπό αμφισβήτηση τη βεβαιότητα του δικού τους γλωσσικού κώδικα».

Αλλά μάλλον για τον κ. Βορίδη αυτά είναι αριστερές αντιλήψεις…  αλλά προς απάντηση του κάπου διαβάσαμε  προ καιρού ότι «δεξιός διανοούμενος είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο».

Πηγή video: parallaximag.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…