Βόμβα από τα "Παραπολιτικά": Ο Τριανταφυλλόπουλος ζητούσε "3-4 εκατομμύρια" από τον Μαρινάκη

Τηλεφωνική συνομιλία στην οποία ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφανίζεται να ζητάει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη 3-4 εκατ. ευρώ προκειμένου να ανοίξει κανάλι, έχουν στη διάθεσή τους τα «Παραπολιτικά» σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

Η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί μάλιστα ότι ο Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε τον «πόλεμο» κατά του εφοπλιστή μετά την άρνησή του να του δώσει το πόσο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα το γεγονός ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τριανταφυλλόπουλος αποκαλεί χαζό και τρελό τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ συνοδεύει το αίτημά του προς τον Μαρινάκη με μια ισχυρή δόση αποθέωσης.

Τα «Παραπολιτικά» απευθύνουν επιπλέον στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μια σειρά από ερωτήματα. Διερωτώνται συγκεκριμένα:

1. Είστε εσείς κύριε Τριανταφυλλόπουλε που συνομιλούσατε με τον κ. Μαρινάκη ή όχι; Μια και είστε τόσο θαρραλέος όπως διαμηνύετε προς πάσα κατεύθυνση, απαντήστε, αν και η φωνή σας είναι ιδιαιτέρως χαρακτηριστική και γνωστή, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχετε χαθεί από προσώπου γης.

2. Αλήθεια, κύριε Τριανταφυλλόπουλε, αποκαλείτε ή όχι χαζό, τρελό ή παιδάκι τον επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζο;

3. Ζητάτε ή όχι κύριε Τριανταφυλλόπουλε από τον κ. Μαρινάκη κάποια… εκατομμύρια ευρώ για να «έχετε ένα κανάλι που να είναι παντοδύναμο;». Θεμιτό βέβαια το όνειρό σας να εξελιχθείτε σε καναλάρχη της «Ζούγκλας», βγάζοντας… δίσκο σε όλη την επιχειρηματική Αθήνα. Μήπως όμως αυτή σας η φιλοδοξία εξηγεί και την σημερινή σας «Δημοσιογραφική έρευνα»-ή καλύτερα συμβόλαιο- που με τόση περηφάνια προβάλλετε, αν και μέχρι στιγμής ο θησαυρός που πουλάτε, δεν είναι παρά άνθρακες που σας εκθέτουν;

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των «Παραπολιτικών» αναφέρει στη συνέχεια:

«Μήπως ο ‘’Δημοσιογράφος’’ βγάζει κάποιου είδους απωθημένα επειδή δεν του έγιναν τα χατίρια που με τόσο πάθος και αγωνία ζητούσε; Μήπως όλα αυτά γίνονται για μια… ‘’σκατοσυχνότητα’’ όπως λέτε χαρακτηριστικά στην συνομιλία σας με τον κ. Μαρινάκη ζητώντας του να σας βοηθήσει να την αποκτήσετε; Και τελικώς ποιος ο θύτης και ποιο το θύμα κ. Τριανταφυλλόπουλε; Ποιος ο εκβιαζόμενος και ποιος ο εκβιαστής; Αναμένουμε απαντήσεις από τον γενναίο και άτεγκτο ‘’Δημοσιογράφο’’.

Τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν τέλος, ότι, επειδή έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του Τριανταφυλλόπουλου, δεν θα πέσουν στην στο επίπεδό του να δημοσιοποιήσουν παρανόμως τη συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σημειώνουν όμως ότι «αν η μνήμη του είναι ασθενής, τότε το ηχητικό ντοκουμέντο είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεσή του» και προσθέτουν ότι μπορούν να του διαθέσουν και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…