Βόμβα από Παπανικολάου: Διαρρέουν ότι έρχεται οριζόντιο lockdown ενόψει Χριστουγέννων

Παρά τις μέχρι τώρα «διαβεβαιώσεις» της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να ερχόταν νέο lockdown, ο Πάνος Παπανικολάου, προχώρησε σήμερα στην αποκάλυψη - βόμβα, ότι ενόψει της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, πιθανόν να πάμε σε lockdown, για να «σώσουν» τα Χριστούγεννα. 

Παρά τις μέχρι τώρα «διαβεβαιώσεις» της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να ερχόταν νέο lockdown, ο Πάνος Παπανικολάου, νευροχειρούργος στο νοσοκομείο της Νίκαιας και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών), προχώρησε σήμερα στην αποκάλυψη – βόμβα, ότι ενόψει της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, πιθανόν να πάμε σε lockdown, για να «σώσουν» τα Χριστούγεννα. 

Βόμβα από Παπανικολάου: «Οι διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο δείχνουν πως έρχεται οριζόντιο λοκντάουν για “να σώσουμε τα Χριστούγεννα».

Τα σημερινά κρούσματα από τον ΕΟΔΥ, δείχνουν πως τα πράγματα παραμένουν σταθερά, εξαιρετικά σοβαρά – με νέο άλμα στου θανάτους και μάλιστα μια μέρα όπως η Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (21/11) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 4.108. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 590 (60.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 76, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.313 θάνατοι.