Ίσως και σήμερα η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

«Βόμβα» από την Κατερίνα Μπατζελή - Όλο το παρασκηνήνιο

5036827

Τι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, επιβεβαιώνει η Κατερίνα Μπατζελή.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Μπατζελή σε συνέντευξή της στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ουσιαστικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει πιθανόν και σήμερα την υποψηφιότητά του.

«Δεν έχει καμία αγωνία να κατοχυρώσει τον εαυτό του στο Κίνημα Αλλαγής. Θεσμικά συνάντησε τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που είναι γραμματέας και του είπε πως πηγαίνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και αν θα μπορούσε να έχει την άδεια να τους συναντήσει», σημείωσε η πρώην υπουργός και συμπλήρωσε:

«Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική, όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς».

Η Κατερίνα Μπατζελή επισήμανε επιπλέον ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ζήτησε από κανέναν εκ των υποψηφίων να αποσυρθεί αλλά έκρινε ότι το κόμμα δεν μπορεί να πάει προς τις εκλογές του Δεκεμβρίου με επτά υποψήφιους.

Όλο το παρασκήνιο – Τι έχει προηγηθεί

Η φημολογία για την υποψηφιότητα Παπανδρέου ξεκίνησε να διακινείται από το Σαββατοκύριακο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από πιέσεις που δέχθηκε και επαφές που είχε με ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έτοιμος να θέσει κι αυτός υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις του τέως πρωθυπουργού με τους Γερουλάνο, Χρηστίδη και Λοβέρδο.

Στη συνάντησή που είχε ο Γ. Παπανδρέου με τον Π. Γερουλάνο, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ότι «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης» ενώ χαρακτήρισε τη συζήτηση εποικοδομητική. Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του Γ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα με τον Παύλο Χρηστίδη.

Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…