Newsroom

Newsroom

Βόλος: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα – Δέχθηκε 42 μαχαιριές η νονά του δράστη – Μετά τη δολοφονία ανέβασε φωτογραφία στο Facebok

Αφού δολοφόνησε τη νονά του τηλεφώνησε στην Αστυνομία και παραδέχθηκε το στυγερό έγκλημα, ενώ μέχρι και σήμερα διαφεύγει της σύλληψης

περιπολικα 2

Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για το άγριο έγκλημα στο Βόλο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, ενώ φαίνεται, ότι στη συνέχεια την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούστηκαν στο ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικές αρχές δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Επίσης, όλα δείχνουν ότι ο 39χρονος αφού διέπραξε την αποτρόπαια πράξη, έπειτα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και παραδέχθηκε το στυγερό έγκλημα, ενώ μέχρι και σήμερα διαφεύγει της σύλληψης. 

Παράλληλα, στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ και για τον λόγο αυτό, εκτιμάται ότι ο δράστης, δεν κατάφερε να το εντοπίσει το χρηματικό ποσό.

Τέλος, μετά τη δολοφονία ο 39χρονος φαίνεται ότι επέλεξε να κάνει ανάρτηση μιας φωτογραφίας του στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν να τον αναζητούν προκειμένου να τον εντοπίσουν, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες που μπορούν αν βοηθήσουν στις έρευνες τους.