Newsroom

Newsroom

Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ανήλικους αθλητές

Κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

iphone 388387 1920

30χρονος πρώην φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε επτά ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης ομάδας και όχι μόνο.

Για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται 30χρονος πρώην φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή μεθαύριο Πέμπτη.

Την υπόθεση έφερε στο φως ο πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020. Στην πορεία βέβαια, κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες παρουσιαζόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και οι οποίες συνοδεύονταν από ερωτικές προσκλήσεις.

Για την υπόθεση κατέθεσαν συνολικά επτά ανήλικοι αθλητές, παρουσία παιδοψυχολόγου και των γονιών τους, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες και τις προσκλήσεις με μηνύματα μέσω της πλατφόρμας του Instagram.

Στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης, όπως αναφέρει το magnesianews.gr που ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία, ο 30χρονος έδωσε ανωμοτί κατάθεση, καθώς στη δικογραφία περιλαμβανόταν οι καταθέσεις των επτά ανηλίκων και των γονέων τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η αποστολή φωτογραφιών του φερόμενου ως δράστη στους επτά ανήλικους αθλητές είναι διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς δεν έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα. Επίσης, προκύπτει ότι έγινε μια συνάντηση με έναν ανήλικο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…