Βόλος – Άρης: «Οι Αρειανοί σπάνε και δέρνουν» – «Σκηνές αίσχους στις εξέδρες!» (Photos/ Video)

«Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενοι την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασαν τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!»

5421955

Επεισόδια εκτός γηπέδου, ντου οπαδών και καταγγελία από τους γηπεδούχους – Διακόπηκε προσωρινά η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1, ανάμεσα στον Βόλο και στον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Περίπου στο 12′ του Βόλος – Άρης ο διαιτητής Καραντώνης διέκοψε την αναμέτρηση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τη ρίψη δακρυγόνων εκτός Σταδίου.

Μάλιστα, από την εικόνα της COSMOTE TV φάνηκε να υπάρχει ένταση στην εξέδρα, με είσοδο οπαδών του Άρη.

Ακολούθησαν κι επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και ανθρώπων του πάγκου, τα οποία με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.

Από την πλευρά του, ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας… ντου οπαδών του Άρη και προκλητική αδράνεια της αστυνομίας.

ΠΑΕ Βόλος – Oλόκληρη η ανακοίνωση

“Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενοι την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασαν τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!”