Μπογιόπουλος: Τι σημαίνει «αντικειμενικότητα» για τον ίδιο – Τα θερμά σχόλια για Κουτσούμπα (video)

Ο Νίκος Μπογιόπουλος μίλησε για τη δημοσιογραφία, τον Δημήτρη Κουτσούμπα αλλά και για τη... Λίβερπουλ

Μπογιόπουλος

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Μπογιόπουλος σε μια σπάνια συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε για όλα.

Από τη δημοσιογραφία και την «αλήθεια» μέχρι το το βιβλίο του με τίτλο «Ο καπιταλισμός ηλίθιε», για τον Δημήτρη Κουτσούμπα και  για το πιο δημοκρατικό άθλημα. «Ό,τι και να κάνει η ιδιοκτησία της Λίβερπουλ, αυτή θα ειναι πάντα η ομάδα των ναυτεργατών στο λιμάνι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για το ποδόσφαιρο που τόσο λατρεύει

Μπογιόπουλος: «Απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει»

Για τον ρόλο και τη στάση του δημοσιογράφου ο Νίκος Μπογιόπουλος ανέφερε πως «αντικειμενικότητα, όπως έλεγε ένας μεγάλος βρετανός δημοσιογράφος, είναι να είσαι αμερόληπτα στο πλευρό των αδύναμων και των αδικημένων.

Απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει. Όντως υπάρχει αντικειμενική αλήθεια και αυτή έχει σαν παρονομαστή την ειλικρίνεια και την τιμιότητα. Να ξέρει εκείνος στον οποίο μιλάς ποιος είσαι και τι είσαι».

«Η μία άποψη λέει ότι όταν συναντιέσαι με τη λάσπη, δεν χρειάζεται να αναμετρηθείς μαζί της γιατί πολύ απλά θα λερωθείς. Υπάρχει και η δεύτερη άποψη που λέει ότι όταν συναντιέσαι με τη λάσπη, θα πρέπει να καθαρίζεις το τοπίο γιατί η λάσπη και ο βούρκος έχουν την ιδιότητα της πανώλης. Εξαπλώνονται», σχολίασε ο Ν. Μπογιόπουλος για το metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον γγ του ΚΚΕ με μεγάλη θέρμη σημείωσε:

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι ένας άνθρωπος ζωντανός, ένας άνθρωπος αυθεντικός, ένας άνθρωπος με χιούμορ. Όλα αυτά αποτυπώνονται και στον τρόπο της επαφής του με την κοινωνία».