Newsroom

Newsroom

Μποφίλιου: «Κάποιοι από εμάς χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν» – Η συναυλία που δύσκολα θα ξεχάσει

Μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, η αγαπητή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο σταθμό της καλοκαιρινής της περιοδείας λέγοντας ότι επρόκειτο για τις δυσκολότερες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν παίξει ποτέ.

70945231 10157858845094396 1825212963082993664 n

Μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στη συναυλία που πραγματοποίησε  στον Πλαταμώνα, λέγοντας ότι επρόκειτο για τις δυσκολότερες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν παίξει ποτέ. Η αγαπητή ερμηνεύτρια, εξήγησε πως σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη και όχι μόνο για την ανταπόκριση του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η σκηνή ήταν επικλινής και τόσο η ίδια όσο και οι μουσικοί που βρίσκονταν πάνω σε αυτή, κυλούσαν προς τα πίσω, ενώ στη συνέχεια είπε πως όσον αφορά την ίδια, για να παίξει, χρειάστηκε να λάβει φαρμακευτική αγωγή, καθώς έχει βαρύ ιστορικό ιλίγγων.

Η ανάρτησή της:

Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν υπό τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς τα πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα απο την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά…

Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της περίστασης.

Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο

Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά.

Πάμε για τα επόμενα!

Σας λατρεύω.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…