Μποφίλιου: Η τελευταία πρόταση στη νέα της ανάρτηση, είναι η απάντηση για όσα έγιναν στο Σύνταγμα

Πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας η Νατάσσα Μποφίλιου

bofiliou

Ξανά στο μάτι του κυκλώνα και της δημόσιας αντιπαράθεσης η Νατάσσα Μποφίλιου επειδή τραγούδησε το «Τίποτα δεν πάει χαμένο», στη σκηνή της πρωτοχρονιάτικης γιορτής του δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα, φορώντας παλαιστινιακή μαντίλα.

Η τραγουδίστρια που επιλέγει να τοποθετείται πολιτικά δέχεται επίθεση επειδή θέλησε να στείλει ένα πανανθρώπινο μήνυμα ειρήνης και αδελφοσύνης. Και πώς το έκανε αυτό; Έβαλε στους ώμους τη συμβολική κεφίγια, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τους Παλαιστίνιους, για τον πόλεμο στη Γάζα. Στο κοινό άλλωστε, που παρακολουθούσε την παράσταση, υψώθηκαν πολλές παλαιστινιακές σημαίες.

Η Ν. Μποφίλιου χθες έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media για το 2025, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Και μπορεί συνολικά το περιεχόμενο της ανάρτησης να μην αποτελεί μια ξεκάθαρη απάντηση για όσα έγιναν στο Σύνταγμα, ωστόσο ο τρόπος που η μουσικός κλείνει το μήνυμά της τα λέει όλα. Γιατί και για τη νέα χρονιά η ευχή της είναι κρυστάλλινη και έχει άμεση αναφορά στην εμφάνιση της στην πλατεία Συντάγματος. «Να Ζούμε Μαζί. Με Ειρήνη. Λευτεριά στην Παλαιστίνη», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου

«Στο ηλιοβασίλεμα της χρονιάς βρέθηκα στην αναδρομή των μεγάλων της στιγμών και βάζω κάποιες από αυτές με το αγαπημένο μου ηλιοκαμένο φίλτρο. Γιατί έτσι σκέφτομαι πάντα την Ευτυχία. Να κάθεται κάτω από τον ήλιο.

Το 2024 είχε βόλτες και αγάπες με τους πιο δικούς μου ανθρώπους, το σανίδι του Εθνικού θέατρου στο έργο του παιδικού μου φίλου και σκηνοθέτη μου, τον δίσκο μας που σηματοδότησε για μας την καινούργια εποχή, το μεγάλο ταξίδι του -κάτι καίγεται- με την μπάντα μας κι ύστερα, σαν από όνειρο τρελό, να βρεθώ στο Ηρώδειο κάτω από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και καλεσμένη στο Berklee να τραγουδάω Τσιτσάνη! Πόσα όνειρά μου άνθισαν κάτω από το ταλέντο αγαπημένων?!
Τα σκέφτομαι σαν να τα ξαναζώ και βουρκώνω από ευγνωμοσύνη.

Για την επερχόμενη ανατολή του 2025 εύχομαι πάντα να μας δίνει η ζωή ευκαιρίες κι εμείς με σοφία και πίστη να τις διαλέγουμε πάντα.
Μα πάνω όλα αδέρφια μου, εύχομαι να ζούμε.
Να Ζούμε Μαζί. Με Ειρήνη.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Ειδήσεις σήμερα:

Ενοχλήθηκε ο Πορτοσάλτε με Δούκα, Μποφίλιου και ρεβεγιόν στο Σύνταγμα: «Η Χαμάς υποδέχτηκε το νέο χρόνο;»

«Καλά» τα πάει ο Δήμος Θεσσαλονίκης: Δέχτηκε πάνω από 40.000 παράπονα μέσα σε ένα χρόνο – Τα 3 δημοφιλέστερα

Λυσσάξατε με την Μποφίλιου

Αποθέωση και… οργή στα social media για τη Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: «Θλιβερό που δεν τη μετέδωσε η ΕΡΤ»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Μήνυμα Νετανιάχου στους Ιρανούς: «Έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε το καθεστώς, είμαστε σύμμαχός σας»

875 4e154996 7f92 49a0 ab1e 9bc988dd055b 1

Μήνυμα Νετανιάχου στους Ιρανούς: «Έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε το καθεστώς, είμαστε σύμμαχός σας»

Ο Νετανιάχου απευθυνόμενος στον λαό του Ιράν, αναφέρει πως «ζητήσατε βοήθεια και η βοήθεια ήρθε»

Κινηματογραφική απόδραση: Πώς οι πέντε Ιρανές παίκτριες ποδοσφαίρου ξεγλίστρησαν από τους φρουρούς τους

IRAN PODOSFAIRO 1 1

Κινηματογραφική απόδραση: Πώς οι πέντε Ιρανές παίκτριες ποδοσφαίρου ξεγλίστρησαν από τους φρουρούς τους

Πέντε ποδοσφαιρίστριες του Ιράν ζήτησαν άσυλο στην Αυστραλία

Οι Προτάσεις μας

ΕΥΠ και ΕΛΑΣ σε συναγερμό για τον Αραξο – Το σχέδιο «Σκορπιός» και ο φόβος μεμονωμένων επιθέσεων

5740263

ΕΥΠ και ΕΛΑΣ σε συναγερμό για τον Αραξο – Το σχέδιο «Σκορπιός» και ο φόβος μεμονωμένων επιθέσεων

Η ΕΥΠ έχει θέσει σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο με την κωδική ονομασία «Σκορπιός της Ερήμου»,…

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο 56χρονος αστυνομικός που διαγνώστηκε καθυστερημένα με καρκίνο

astynomikos mak

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο 56χρονος αστυνομικός που διαγνώστηκε καθυστερημένα με καρκίνο

Ο αστυνομικός μπήκε για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τα αποτελέσματα της βιοψίας…

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη – ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας

καθηγητρια

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη – ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας

Η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα, έπειτα από τις καταγγελίες για εκφοβισμό την καθηγήτριας

Σχετικά με MEDIA

«Πρέπει να καλυφθούμε» – Ο πολεμικός ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στον Λίβανο πέφτει κάτω on air (video)

skai

«Πρέπει να καλυφθούμε» – Ο πολεμικός ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στον Λίβανο πέφτει κάτω on air (video)

«Μου λένε ότι καλύτερα θα είναι να χαμηλώσουμε λιγάκι, γιατί ακούμε το θόρυβο ενός αεροπλάνου…

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

karcilakj

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

Η παρουσία ξένων συνεργείων γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτή από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια…