Newsroom

Newsroom

Μποφίλιου: Δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε

"Δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε, έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς".

μποφιλιου4

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λουτράκι, έναν από τους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας της γνωστής ερμηνεύτριας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίστηκε στον συναυλιακό χώρο έχοντας μια μικρή αδιαθεσία, καθώς όπως έγινε γνωστό είχε πυρετό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την εμφάνισή της και να αναγκαστεί να διακόψει τη συναυλία.

Αφού αποσύρθηκε για λίγο δίνοντας τη σκυτάλη στον συνεργάτη της και μουσικό Θέμη Καραμουρατίδη, η Νατάσσα Μποφίλιου επέστρεψε στη σκηνή και απευθυνόμενη στους θεατές που συνέρρευσαν για να την απολαύσουν δήλωσε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και να συνεχίσει, καθώς όπως εξήγησε “δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε, έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς”.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αγαπημένοι μου και εγώ σας αγαπάω πάρα πολύ και επειδή σας αγαπάω πάρα πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε, έχετε επενδύσει τον χρόνο σας να δείτε και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ είκοσι χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισητήριο που έχετε ήδη στα χέρια σας, μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγνώμη, αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Ευχαριστώ παιδιά, συγγνώμη”, είπε η τραγουδίστρια εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…