Boeing: Στο νότιο Ινδικό Ωκεανό επικεντρώνονται οι έρευνες (βίντεο)

Συνεχίζεται το μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysian Airlines, με τα αντικρουόμενα στοιχεία να δίνουν και να παίρνουν.…

boeing 2

Συνεχίζεται το μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysian Airlines, με τα αντικρουόμενα στοιχεία να δίνουν και να παίρνουν. Οι νέες ελπίδες, που προέκυψαν το πρωί της Κυριακής, όταν ένας γαλλικός δορυφόρος κατέγραψε εικόνες αντικειμένων να επιπλέουν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, φαίνεται πως ήταν και πάλι φρούδες, καθώς από τη Μαλαισία λένε τώρα ότι, τελικά, επρόκειτο για ήχους πιθανών αντικειμένων στην επιφάνεια της θάλασσας που κατέγραψαν τα ραντάρ.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί πλέον στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ της Αυστραλίας. Περίπου 20 αεροπλάνα και πλοία έψαχναν ήδη για τρία αντικείμενα που φωτογράφισαν δορυφόροι από την Αυστραλία και την Κίνα, να επιπλέουν στις 16 και στις 18 Μαρτίου. Τα αντικείμενα αυτά, ωστόσο, μπορεί να έχουν βυθιστεί στο διάστημα που μεσολάβησε από τη φωτογράφισή τους.

Την ίδια ώρα, ο βετεράνος ερευνητής του FBI υποστηρίζει πως η εξαφάνιση του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών δεν μοιάζει με δυστύχημα. Ταυτοχρόνως, μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πιλότος του μοιραίου Boeing, μερικές ώρες πριν από την απογείωση από την Κουάλα Λουμπούρ, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα -ακόμη και την περίπτωση να έριξε εκείνος το αεροπλάνο.

Προσπαθώντας να εντοπίσουν ποιός μιλούσε με τον πιλότο Ζαχαρίε Σαχ επί δύο λεπτά, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι η κλήση έγινε από καρτοτηλέφωνο, το οποίο είχε αγοραστεί πρόσφατα στην Κουάλα Λουμπούρ με γυναικείο όνομα, αλλά με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Παράλληλα, το FBI πιέζει τις αρχές της Μαλαισίας να ερευνήσουν σε βάθος τη σχέση του 53χρονου πιλότου με τη σύζυγό του, με την οποία λέγεται ότι βρισκόταν σε διάσταση, αν και ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Στο μεταξύ, μαλαισιανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν τώρα ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη, που να ενισχύει το σενάριο ότι η εντολή να στρίψει το αεροσκάφος προς τα δυτικά, δόθηκε με υπολογιστή μέσα από το κόκπιτ -μια εκδοχή που υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…