Bloomberg: Και Έλληνας επιβάτης του αεροσκάφους της Ryanair αποβιβάστηκε στο Μινσκ

Εκτός του Ρομαν Προτάσεβιτς και της συντρόφου του, στο Μινσκ φέρονται να αποβιβάστηκαν δύο υπήκοοι Λευκορωσίας και ένας Έλληνας υπήκοος

AP21143711933471 1

Ένας Έλληνας συγκαταλέγεται στους επιβάτες του αεροσκάφους της Ryanair που αποβιβάστηκαν στο Μινσκ από την πτήση που απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό το Βίλνιους, αλλά υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στη Λευκορωσία, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές με γνώση της υπόθεσης, εκτός του Ρομαν Προτάσεβιτς και της συντρόφου του, στο Μινσκ αποβιβάστηκαν δύο υπήκοοι Λευκορωσίας και ένας Έλληνας υπήκοος. Ωστόσο, παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος για τον οποίο φέρεται να συνέβη αυτό.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα, ο επικεφαλής της αστυνομίας στη Λιθουανία ανέφερε ότι από το αεροπλάνο, με περίπου 170 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος Ρομάν Πετράσεβιτς, πέντε επιβάτες αποβιβάστηκαν στη Λευκορωσία.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η «κρατική αεροπειρατεία» της Λευκορωσίας στο αεροπλάνο της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Αθήνα για το Βίλνιους έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το γεγονός καταδίκασε και η Ουάσινγκτον.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…