Το… βιολί του ο Πορτοσάλτε: «Κομματική συγκέντρωση» η μεγάλη Συναυλία Ειρήνης

Τον εαυτό του φροντίζει να ξεπερνά καθημερινά ο Άρης Πορτοσάλτε. O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέμεινε πως δεν επρόκειτο για μια συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κοινωνία των Πολιτών, γιατί όπως υποστήριξε, λειτουργούμε ως «κοινωνία των κομμάτων». 

Κομματική συγκέντρωση βλέπει πίσω από την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Αλληλεγγύης για όλους ο Α. Πορτοσάλτε: «Η συγκέντρωση διοργανώθηκε γιατί από πίσω είχε ένα κόμμα» – «Ενοχλημένος» και με τους «φιλελέδες» ο Α. Πορτοσάλτε, καθώς «θέλουν κολωνάτο ποτήρι στις συγκετρώσεις».

«Ενοχλημένος» φάνηκε ο Α. Πορτοσάλτε με την αντιπολεμική συναυλία που διοργάνωσε χθες 29/3 στα Προπύλαια η Αλληλεγγύη για Όλους, καθώς ανέφερε «αν δεν σου πει το κόμμα, δεν κάνεις συγκέντρωση σε αυτό τον τόπο», καθώς και ότι «η συγκέντρωση διοργανώθηκε γιατί από πίσω είχε ένα κόμμα», θέλοντας να υποβαθμίσει τα χιλιάδες κόσμου που έδωσαν παρουσία στη συναυλία.

Από κοινού με τον Δ. Οικονόμου, δεν παρέλειψαν βέβαια να τονίσουν και την «δυσαρέσκειά» τους που οι «φιλελέδες» θέλουν κολωνάτο ποτήρι στις συγκεντρώσεις τους. 

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ σχολίασαν την συναυλία ειρήνης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Αυγής». Οι δημοσιογράφοι θέλοντας να υποβαθμίσουν την επιτυχία της συναυλίας προσπάθησαν να την αναγάγουν σε κομματική συγκέντρωση παραγκωνίζοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στον πόλεμο και την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Μάλιστα, ο Α. Πορτοσάλτε επέμεινε πως δεν επρόκειτο για μια συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κοινωνία των Πολιτών, γιατί όπως υποστήριξε λειτουργούμε ως «κοινωνία των κομμάτων». 

Δείτε το βίντεο:

Δριμεία επίθεση Λιάγκα και ΑΝΤ1 σε κυβέρνηση και Καραμανλή για ΟΑΚΑ:  «Ήξεραν από το 2020»

Δριμεία επίθεση Λιάγκα και ΑΝΤ1 σε κυβέρνηση και Καραμανλή για ΟΑΚΑ:  «Ήξεραν από το 2020»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 παρουσίασαν μελέτη και έγγραφο με ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου του 2020 που…

«Κόλαφος» Βερύκιος και Παπανώτας για ΟΑΚΑ: «Το Ελλαδιστάν 2.0 να το χαίρεται ο κος Μητσοτάκης» (video)

«Κόλαφος» Βερύκιος και Παπανώτας για ΟΑΚΑ: «Το Ελλαδιστάν 2.0 να το χαίρεται ο κος Μητσοτάκης» (video)

«Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πισινούς», σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος