Το… βιολί του ο Πορτοσάλτε: «Κομματική συγκέντρωση» η μεγάλη Συναυλία Ειρήνης

Τον εαυτό του φροντίζει να ξεπερνά καθημερινά ο Άρης Πορτοσάλτε. O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέμεινε πως δεν επρόκειτο για μια συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κοινωνία των Πολιτών, γιατί όπως υποστήριξε, λειτουργούμε ως «κοινωνία των κομμάτων». 

Screenshot 3 0 2

Κομματική συγκέντρωση βλέπει πίσω από την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Αλληλεγγύης για όλους ο Α. Πορτοσάλτε: «Η συγκέντρωση διοργανώθηκε γιατί από πίσω είχε ένα κόμμα» – «Ενοχλημένος» και με τους «φιλελέδες» ο Α. Πορτοσάλτε, καθώς «θέλουν κολωνάτο ποτήρι στις συγκετρώσεις».

«Ενοχλημένος» φάνηκε ο Α. Πορτοσάλτε με την αντιπολεμική συναυλία που διοργάνωσε χθες 29/3 στα Προπύλαια η Αλληλεγγύη για Όλους, καθώς ανέφερε «αν δεν σου πει το κόμμα, δεν κάνεις συγκέντρωση σε αυτό τον τόπο», καθώς και ότι «η συγκέντρωση διοργανώθηκε γιατί από πίσω είχε ένα κόμμα», θέλοντας να υποβαθμίσει τα χιλιάδες κόσμου που έδωσαν παρουσία στη συναυλία.

Από κοινού με τον Δ. Οικονόμου, δεν παρέλειψαν βέβαια να τονίσουν και την «δυσαρέσκειά» τους που οι «φιλελέδες» θέλουν κολωνάτο ποτήρι στις συγκεντρώσεις τους. 

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ σχολίασαν την συναυλία ειρήνης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Αυγής». Οι δημοσιογράφοι θέλοντας να υποβαθμίσουν την επιτυχία της συναυλίας προσπάθησαν να την αναγάγουν σε κομματική συγκέντρωση παραγκωνίζοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στον πόλεμο και την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Μάλιστα, ο Α. Πορτοσάλτε επέμεινε πως δεν επρόκειτο για μια συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κοινωνία των Πολιτών, γιατί όπως υποστήριξε λειτουργούμε ως «κοινωνία των κομμάτων». 

Δείτε το βίντεο:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…