Βίντεο: «Ξέρεις τι είναι το πέος;» – Δασκάλα κακοποιεί λεκτικά μουσουλμάνες μαθήτριες

Ισλαμοφοβικό και ρατσιστικό ντελίριο μέσα σε σχολικό περιβάλλον στη Σουηδία - Η δασκάλα έχει λάβει τώρα αναρρωτική άδεια - Κατέθεσαν μήνυση εναντίον της για κακοποίηση των μαθητριών.

276021158 1583291362055251 2867774528676265684 n

Ισλαμοφοβικό και ρατσιστικό ντελίριο εις βάρος μαθητριών, μέσα σε σχολικό περιβάλλον στη Σουηδία: Η δασκάλα σε σχολείο μεταναστών στη Σουηδία, σε έξαλλη κατάσταση φωνάζε στους μαθητές και δεν αφήνει μια φοβισμένη μαθήτρια να βγει από την αίθουσα.

Mια δασκάλα σε σουηδικό σχολείο μεταναστών καταγράφηκε σε βίντεο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση σε μια μουσουλμάνα μαθήτρια: «Ξέρεις τι είναι το πέος; Ξέρεις τι έχει ένας άντρας; Πόσο καιρό είσαι στη Σουηδία, πες το! πες το! πες το!».

Δείτε το βίντεο

Η ρατσιστική συμπεριφορά της δασκάλας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Στο ίδιο βίντεο, φαίνεται να κραυγάζει σε άλλη μαθήτρια που φοβισμένη σηκώθηκε να φύγει: «Δεν θα πας πουθενά. Φοβάσαι; Έλα, βάλε και τα κλάματα τώρα!» και έπειτα κλείδωσε την πόρτα της τάξης, εμποδίζοντας τους μαθητές να βγουν από την αίθουσα.

Μόλις το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media, πάρα πολλοί άνθρωποι έστειλαν μέιλ στο σχολείο, ζητώντας την απόλυση της δασκάλας, ενώ ορισμένοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον της για κακοποίηση των μαθητριών.

Σύμφωνα με το σουηδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο SVT, αυτή τη στιγμή έχει λάβει τώρα αναρρωτική άδεια.