Το βίντεο του νέου τραγουδιού του Σταμάτη Χατζηευσταθίου με τη συμμετοχή της Νίκης Σερέτη

Το «Άπειρο» είναι ο προπομπός της νέας δισκογραφικής εργασίας του τραγουδοποιού Σταμάτη Χατζηευσταθίου με τίτλο «Από σπόντα». Στο βίντεο, που βλέπουμε κατ' αποκλειστικότητα από το koutipandoras.gr, εμφανίζεται η ηθοποιός Νίκη Σερέτη

166931967 2929421633995919 3639277607835927446 n

Θυμάμαι εκείνο το δίσκο του συνθέτη Σταμάτη Χατζηευσταθίου που είχε κυκλοφορήσει το 2007. Λεγόταν «Από κουρέλια νυφικό», ήταν ο πρώτος προσωπικός του, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιώργης Χριστοδούλου, η Αργυρώ Καπαρού και ο Κώστας Μακεδόνας. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη δισκογραφική έξοδος του νέου δημιουργού από την Ξάνθη, εφόσον αρκετά χρόνια πριν είχε την τύχη να γνωρίσει τον καλό στιχουργό και ποιητή Άκο Δασκαλόπουλο, ο οποίος τον είχε παρακινήσει κιόλας να εκδώσει τα τραγούδια του.

Άλλοι δύο προσωπικοί δίσκοι ακολούθησαν, με πιο ιδιαίτερο – κατά τη γνώμη μου – το έργο «Έλληνες ΦιλΈλληνες» του 2017, όπου το όραμα του συνθέτη υπηρέτησαν με απαγγελίες και τραγουδιστικές ερμηνείες μία πληθώρα σημαντικών ανθρώπων του θεάτρου, της μουσικής και της γραφής: Ο Δημήτρης Καταλειφός, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Σταύρος Ζαλμάς.

Σήμερα ο Χατζηευσταθίου μας παραδίδει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που λειτουργεί ως προπομπός ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ υπό τον τίτλο «Από σπόντα». Θα έχει, όπως μαθαίνουμε, πολιτικό χαρακτήρα μια και βγαίνει εν μέσω της πιο γκρίζας περιόδου που γνώρισε ο τόπος μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διάθεση «μαυρίλας» τουλάχιστον σε ότι αφορά το μουσικό ύφος του τραγουδιού «Άπειρο». Πλάνα από το στούντιο, εκεί απ’ όπου πέρασε και η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, προσδίδοντας στο όλο κλιπ ένα άλλο mood – πρόκειται άλλωστε για ερωτικό τραγούδι με τους στίχους του Χατζηευσταθίου «Στο άσπρο σου πουκάμισο/ Μιλάω στον θεό σου/ Και βλέπω έναν παράδεισο/ Πιο κάτω απ τον λαιμό σου» να παραπέμπουν ευθέως στο εμβληματικό «Σ’ ακολουθώ» του Μάνου Λοΐζου.

Ο δίσκος «Από σπόντα» του Σταμάτη Χατζηευσταθίου θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο του Θανάση Συλιβού τον αμέσως επόμενο καιρό. Μέχρι τότε, παίρνουμε μια γεύση με το «Άπειρο», το βίντεο του οποίου παρουσιάζεται κατ’ αποκλειστικότητα από το koutipandoras.gr:

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…