Βίντεο της αερομαχίας τραβούσε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από το ελικόπτερο (εικόνες)

Ο πρωθυπουργός φέρεται να κατέγραψε την αερομαχία που έγινε πάνω από το Αγαθονήσι με το κινητό του τηλέφωνο

4756363

Βίντεο με το προσωπικό του τηλέφωνο τραβούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την αερομαχία που έγινε δίπλα στο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε πάνω από το Αγαθονήσι, όπως δείχνουν νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε μέσα ενημέρωσης.

Στις εικόνες που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται μέσα στο ελικόπτερο που τον μετέφερε στο Αγαθονήσι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, να τραβά βίντεο ή φωτογραφίες με το κινητό του, ενώ την ίδια στιγμή γινόταν η αερομαχία μεταξύ των τουρκικών μαχητικών που παρενόχλησαν το ελικόπτερο και των ελληνικών μαχητικών που τα αναχαίτισαν.

«Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου εδώ στο Αγαθονήσι και κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ίσως ένεκα της ημέρας. Ήθελαν να συμμετέχουν στον εορτασμό», σχολίασε με νόημα κ. Τσίπρας αργότερα, έχοντας προσγειωθεί στο Αγαθονήσι, και συνέχισε λέγοντας: «Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς, έως ότου τα ελληνικά μαχητικά – όπως πάντα γίνεται – να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο» ενώ έκανε λόγο για «ανόητες ενέργειες που δεν έχουν κανένα νόημα». 

«Τι νομίζουν ότι πετυχαίνουν;» διερωτήθηκε o πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τσάμπα. Θα είμαστε πάντα εκεί για να προστατεύσουμε την εθνική μας ακεραιότητα. Ο πρωθυπουργός θα είναι και στο πιο απομονωμένο νησί και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά, ακόμη και αν χρειαστεί να φτάσει κολυμπώντας».

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ