Βίντεο – Πολιτικό σεισμό προκάλεσε ο Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση τρώει άγριο ξύλο σε μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις»

Αυτό που έγινε το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ δεν το περίμενε κανείς - Η κάθοδος της κυβέρνησης είναι τέτοια, που ακόμη και ο "γαλάζιος" Πορτοσάλτε, έχει φτάσει σε σημείο να διακατέχεται από μια κάποια ηττοπάθεια και να προκαλεί πολιτικό σεισμό στους κύκλους του Μαξίμου…και όχι μόνο.

27 portosalte

Τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι και οι συστημικές δημοσκοπήσεις έδειξαν την πτώση της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα…Η κάθοδος της κυβέρνησης είναι τέτοια, που ακόμη και ο “γαλάζιος” Πορτοσάλτε, έχει φτάσει σε σημείο να διακατέχεται από μια κάποια ηττοπάθεια και να προκαλεί πολιτικό σεισμό στους κύκλους του Μαξίμου…και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, αυτό που έγινε το πρωί της Τρίτης (12/04) στον αέρα στο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε κανείς.

Ο λόγος, για τον φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε: «Υπάρχει μία αρχή που κυκλοφορεί, αν όχι φωναχτά: Έναν λαϊκισμό τον αντιμετωπίζεις με έναν μεγαλύτερο.

Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές».

Με άλλα λόγια ο Πορτοσάλτε μας λέει ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για κούφιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστεί ο «λαϊκισμός» της αντιπολίτευσης και να μπορέσει να συγκρατήσει -κάπως- τα ποσοστά της η ΝΔ.

Με άλλα λόγια έσκαψε σήμερα ο ίδιος το λάκκο της αγαπημένης του κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…