Newsroom

Newsroom

Βίντεο – ντοκουμέντο από την σκληρή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε 22χρονη

Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν βίαια σε 22χρονη οργανωμένη οπαδό του Παναθηναϊκού, την οποία συνάντησαν στην συμβολή των οδών Εκάβης και Ιδομενέως στο Ίλιον. Σκληρές εικόνες καταγράφει το βίντεο.

osfp3

Η οπαδική βία έχει χτυπήσει «κόκκινο» το τελευταίο διάστημα, με τα στημένα ραντεβού ολοένα και να πυκνώνουν.

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που καταγράφει την σκληρή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε 22χρονη. 

Το περιστατικό έγινε στις 4 Φεβρουαρίου όταν ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον σύνδεσμό του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Περιστερίου, όπου βρίσκεται και ο σύνδεσμος των Πρασίνων «West Block». 

Η 22χρονη, γνωστή στους ερυθρόλευκους ως οπαδός του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, ξυλοκοπήθηκε και υβρίστηκε χυδαία από ομάδα τεσσάρων με πέντε ατόμων. Μάλιστα, από την επίθεση δεν ξέφυγαν και δύο περαστικοί που δεν είχαν σχέση με οπαδικά. 

Η επίθεση δεν φαίνεται να είναι οργανωμένη από «μεγάλα κεφάλια» του συνδέσμου. Μάλιστα, μέσα από ανάρτηση της θύρας 7 στο Facebook, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι διαχειριστές της σελίδας ομολογούν και υπερασπίζονται απόπειρα βιασμού.

 

Λίγο καιρό μετά είχαν γίνει και αντίποινα με οπαδούς του Παναθηναϊκού να επιτίθενται στο Παπαστράτειο στον Πειραιά, όπου και διεξαγόταν αγώνας πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα, καθώς είχαν πληροφορίες ότι εντός του γηπέδου βρίσκονατν κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης. 

Από την επίθεση προκλήθηκαν τραυματισμοί αφού χτυπήθηκαν γυναίκες και παιδιά, μεταξύ των οποίων κι ένας φίλος του Ολυμπιακού ΑμεΑ.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…