Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σουίτα του βιασμού της 24χρονης

Στη δημοσιότητα έρχονται εικόνες από το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας ότι έπεσε θύμα βιασμού

NewsRoom 22/01/2022 | 09:34

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα από την σουίτα «401», που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega, όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. 

Στο βίντεο δεν διακρίνονται πρόσωπα ούτε ακούγονται ομιλίες, ωστόσο δίνει μία αίσθηση του κλίματος που επικρατούσε στη σουίτα.

 

 

«Επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε» στην κατάθεσή της η 24χρονη – Αιχμές από τον δικηγόρο της για τις τοξικολογικές

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η 24χρονη η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάθεση διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα και διεξήχθη παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός.

Η 24χρονη φέρεται να επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στην προηγούμενη κατάθεσή της στην ίδια ανακρίτρια, πριν από μία εβδομάδα, περιγράφοντας τα όσα βίωσε στο πάρτι.

Κατά πληροφορίες, προσκόμισε – τυπωμένα σε αντίγραφα- το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντήλλαξε μέσω κινητού τηλεφώνου με εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, όπως επίσης και τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν με τα ίδια πρόσωπα.