Βίντεο «φωτιά» για «Ινδιάνο»: Στην Ελευσίνα την ώρα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη

Νέα δεδομένα στην υπόθεση για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη και εμπλοκή του 30χρονου προφυλακισθέντα με το «ψευδώνυμο» Ινδιάνος δίνουν δύο νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητας ο δικηγόρος του 30χρονου, Παύλος Σαράκης.

nea smirni 0

Πρόκειται για βίντεο στα οποία ο 30χρονος φέρεται να βρίσκεται σε πάρκο της Ελευσίνας την ώρα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Κάτι που όχι μόνο επιβεβαιώνει τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης του 30χρονου, αλλά και τα άλλοθι που έχει επικαλεστεί από την πρώτη στιγμή.

Τα βίντεο σε συνδυασμό με τις καταθέσεις εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο οι αστυνομικοί βιάστηκαν να συλλάβουν τον συγκεκριμένο, έχοντας μόνο την κατάθεση του κουνιάδου στα χέρια τους. Μάλιστα ο βασικός μάρτυρας και κουνιάδος του Ινδιάνου σε δεύτερη κατάθεσή το περασμένο Σάββατο στην ανακρίτρια, ανασκεύασε την αρχική του κατάθεση, ενώ στη συνέχεια την Κυριακή έδωσε ακόμη μία κατάθεση όπου ανασκεύασε όσα είπε στη δεύτερη κατάθεση του.

Τα βίντεο προέρχονται από εστιατόριο – ταβέρνα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το πάρκο της Ελευσίνας.

Το πρώτο απόσπασμα δείχνει τον κατηγορούμενο να φτάνει πεζός στο πάρκο της Ελευσίνας στις 18:21 φορώντας μία μαύρη φόρμα, ένα σκουρόχρωμα φούτερ και ένα μπλε γιλέκο με γκρι λεπτομέρειες. Ο «Ινδιάνος» μπαίνει στο πάρκο και συναντά εκεί τους φίλους του ενώ παίζουν μπάσκετ όλοι μαζί, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Το δεύτερο απόσπασμα δείχνει την αποχώρηση του κατηγορούμενου και των φίλων του, πεζών, από το εν λόγω πάρκο στις 18:45. Σε όλο το ενδιάμεσο διάστημα, όπως επιβεβαιώνεται από το βίντεο, ο κατηγορούμενος και οι φίλοι του συνεχίζουν να παίζουν στο ίδιο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Όταν φεύγουν από το πάρκο κατευθύνονται προς το σπίτι ενός εκ των φίλων του, όπως υποστηρίζει η πλευρά του «Ινδιάνου» όπου παραμένουν μέχρι τις 19:20-19:30, όπως ακριβώς είχαν καταθέσει και οι ίδιοι ως μάρτυρες ενώπιον της Ανακρίτριας.

Παύλος Σαράκης: Να αρθεί η προσωρινή κράτηση του εντολέα μου

Από την πλευρά του σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παύλος Σαράκης ζητεί από την ανακρίτρια να διατάξει την άρση της προσωρινής κράτησης, ενώ υποστηρίζει πως επαληθεύονται πλήρως οι καταθέσεις των μαρτύρων και οι ισχυρισμοί του «Ινδιάνου» ότι την ώρα των επεισοδίων ήταν στην Ελευσίνα και όχι στη Νέα Σμύρνη.

«Σήμερα δημοσιοποιούμε ένα video από το πάρκο στο «Λιμανάκι» της Ελευσίνας, με το οποίο επαληθεύονται πλήρως οι ισχυρισμοί του εντολέα μας, αλλά και των μαρτύρων, ότι την Τρίτη 9 Μαρτίου, κατά τον επίμαχο χρόνο βρισκόταν στην Δ.Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη.

Είναι τραγικό το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. και η Ελληνική Δικαιοσύνη παρασύρθηκαν από ένα ψυχικά ανισόρροπο πρόσωπο, συνέλαβαν και απέδωσαν βαρύτατο κατηγορητήριο σ’ έναν αθώο συμπολίτη μας. Και όχι μόνον αυτό, τον προφυλάκισαν αγνοώντας προκλητικά τα στοιχεία και τις μαρτυρίες της υπεράσπισης . Είναι υποχρέωση πλέον της ανακρίτριας να διατάξει οίκοθεν την άρση της προσωρινής κράτησης, βάσει του άρθρου 291 § 1 ΚΠΔ. Αν δεν το πράξει, οφείλει η ηγεσία της Δικαιοσύνης να παρέμβει και να την ελέγξει πειθαρχικά και ποινικά για τις πράξεις και παραλείψεις της. Είναι αδιανόητο και μείζον θέμα, για ένα Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου, η προφυλάκιση ενός αθώου συμπολίτη μας – όχι μόνον χωρίς στοιχεία -, αλλά αντίθετα με αποδείξεις που καταρρίπτουν στο σύνολό του, το εις βάρος του κατηγορητήριο.»

Πηγή: documentonews.gr

Βίντεο από την στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρει τη χτυπημένη σύζυγό του στο νοσοκομείο

Mega βιντεο

Βίντεο από την στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρει τη χτυπημένη σύζυγό του στο νοσοκομείο

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να περπατάει και να κρατιούνται χέρι – χέρι και η…

Νέα ανακυβίστηση από τον Λύτρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα της πτώσης από τη σκάλα

Λυτρας ευελπιδων

Νέα ανακυβίστηση από τον Λύτρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα της πτώσης από τη σκάλα

Με νέα του παρέμβαση ο Απόστολος Λύτρας τονίζει ότι δεν ήταν εκείνος που επινόησε το…