Newsroom

Newsroom

Βίντεο Από Κάμερα Ασφαλείας Ίσως «Φωτίσει» το Τροχαίο Δυστύχημα του Οδυσσέα των Razastarr

Η Αστυνομία αναζητά τους οδηγούς δύο οχημάτων.

odysseas 0

Βίντεο-ντοκουμέντο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών από κάμερα ασφαλείας, που βρισκόταν λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος, κατά το οποίο ο Οδυσσέας-Ανδρέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr, έχασε τη ζωή του μετά από εγκατάλειψη τροχαίου. 

Η κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το Mega, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν το επίμαχο διάστημα το βράδυ της Κυριακής από το 30ό χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών-Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας.

Η Αστυνομία αναζητά τους οδηγούς των δύο οχημάτων πιστεύοντας ότι μπορούν να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ένα όχημα κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον γνωστό ράπερ, που εκείνη την ώρα είχε αφήσει το όχημά του και κινούνταν πεζός. Ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Οι Αρχές βέβαια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ», αναφέρει η γυναίκα που σταμάτησε για να βοηθήσει τον μουσικό, όταν τον είδε στο οδόστρωμα.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», δήλωσε στο MEGA η γυναίκα που ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος λίγο μετά τη 01:00 εκείνη τη νύχτα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: vice.com