Newsroom

Newsroom

Billie Eilish: «Το πορνό μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο – Έβλεπα εφιάλτες»

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που εκτέθηκε στο πορνό από τα 11 της, εξηγεί το πώς διέστρεψε τις ιδέες της για το σεξ και τις σχέσεις - «Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά».

265726660 475779243904150 2733183203130940741 n

Η 19χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Billie Eilish, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια του “The Howard Stern Show“, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ξεκίνησε να βλέπει ταινίες πορνό από τα 11 της και εξηγώντας τον αρνητικό τρόπο που την επηρέασε.

«Ως γυναίκα, νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή», δήλωσε η Billie Eilish. «Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω όταν ήμουν 11 ετών», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Η πασίγνωστη νεαρή τραγουδίστρια, η οποία σύντομα θα γίνει η νεότερη προσωπικότητα που θα λάβει την τιμητική διάκριση Πρόσωπο της Χρονιάς, παραδέχτηκε επίσης ότι άρχισε να παρακολουθεί όλο και περισσότερα είδη πορνογραφίας, κάτι που διέστρεψε τις ιδέες της για το σεξ και τις σχέσεις.

«Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται ότι με έλκυε», παραδέχτηκε.

Επίσης, είπε στον Χάουαρντ Στερν ότι άρχισε να παρακολουθεί πορνό BDSM, το οποίο, όπως λέει ήταν τόσο βίαιο που της δημιούργησε εφιάλτες και τάραξε τον ύπνο της.

«Έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τίποτα άλλο εκτός και αν ήταν βίαιο».

Η φήμη της έχει επίσης επηρεάσει τις διαπροσωπικές της σχέσεις σε μεγάλο βαθμό

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσω ανθρώπους, καθώς είτε τρομοκρατούνται είτε θεωρούν πως είμαι δεν είμαι για τα δόντια τους», εξηγεί η Eilish.

Η Billie Eilish μίλησε στη συνέχεια και για την πολύμηνη περιπέτεια της με τον κορονοϊό.

«Ήταν κακό. Δεν πέθανα, και δεν επρόκειτο να πεθάνω, αλλά αυτό δεν αφαιρεί κάτι από το πόσο άθλιο ήταν. Δηλαδή, ήταν τρομερό. Έχω ακόμα παρενέργειες. Ήμουν άρρωστη για σχεδόν δύο μήνες», είπε και παραδέχθηκε ότι αν και άρρωστη, ήταν ευγνώμων που είχε εμβολιαστεί πριν κολλήσει τον θανατηφόρο ιό.

Με πληροφορίες από theguardian.com