Newsroom

Newsroom

Bild: Ο Σουμάχερ χτύπησε προσπαθώντας να σώσει την κόρη ενός φίλου του

H εφημερίδα Bild φέρνει στην επιφάνεια νέα δεδομένα για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ…

H εφημερίδα Bild φέρνει στην επιφάνεια νέα δεδομένα για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο επτά φορες παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 πήγε στο σημείο για να βοηθήσει την κόρη ενός φίλου του που έκαναν μαζί σκι και είχε βγει εκτός πίστας. Στη συνέχεια και αφού τη βοήθησε,  βγήκε για άγνωστο λόγο από τις καθορισμένες διαδρομές με αποτέλεσμα να πατήσει πάνω σε μια “παγίδα” -πιθανώς πυκνό απάτητο χιόνι που από κάτω έκρυβε βράχο- και στη συνέχεια να προσκρούσει με το κεφάλι πάνω σ’ έναν βράχο.

Η ίδια η εφημερίδα έδωσε την Πρωτοχρονιά στη δημοσιότητα φωτογραφία του ατυχήματος λίγο μετά αφού αυτό είχε συμβεί. Τη φωτογραφία φέρεται να έχει τραβήξει σκιερ από λιφτ που εκείνη τη στιγμή περνούσε πάνω από το σημείο.  Σε αυτήν δεν φαίνεται ο Γερμανός γιατί είναι πεσμένος και γύρω του βρίσκεται η σωστική ομάδα που του παρέχει τις πρώτες βιοήθειες, ενώ διακρίνεται και το ελικόπτερο που στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο.


Στο τελευταίο βρίσκεται συνεχώς η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, ο πατέρας και ο αδελφός του. Μάλιστα όπως τόνισε η εκπρόσωπος του Γερμανού  πρώην πιλότου της F1, η σύζυγός του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά παρόλα αυτά αποδεικνύεται δυνατή και παραμένει συνεχώς στο νοσοκομείο ελπίζοντας να ακούσει κάποια ελπιδοφόρα κουβέντα από τους θεράποντες ιατρούς.