Βιβλία τυλιγμένα σε διαφημιστικά για αυξητική στήθους μοιράστηκαν σε δημοτικό της Θεσσαλονίκης

Όταν το υπουργείο Παιδείας αντιγράφει... λεπτομερώς τις παλιές φάρσες της Ελληνοφρένειας

NewsRoom 16/09/2020 | 12:01

Σαν σενάριο βγαλμένο από φάρσα της Ελληνοφρένειας ακούγεται το νέο κατόρθωμα του υπουργείου Παιδείας, αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Open, σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, οι μαθητές της Στ' Δημοτικού παρέλαβαν τα βιβλία των Εικαστικών τυλιγμένα σε διαφημιστικά φυλλάδια αυξητικής στήθους.

Όσο απίστευτο κι αν φαίενται, βιβλία που μοιράστηκαν στην 6η δημοτικού των δημόσιων σχολείων ήταν τυλιγμένα με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Κάποιοι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να τα απομακρύνουν, πριν τα δουν τα παιδιά όμως... «πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά;». Οι πιτσιρικάδες τα πήραν χαμπάρι και ξεκίνησε... «πάρτι» στο σχολείο με τα συγκεκριμένα διαφημιστικά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι εκπαιδευτικοί επιρρίπτουν ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας για όσα έγιναν.

Πάντως, αν και είναι η τρίτη μέρα με τα σχολεία ανοιχτά, όλα δείχνουν ότι φέτος τα παιδιά δε θα βαρεθούν. Μια με τις υπερμεγέθεις μάσκες, μια με τα διαφημιστικά αυξητικής στήθους, το υπουργείο Παιδείας φροντίζει για τη διασκέδασή τους.

Αντί επιλόγου, αφήνουμε εδώ τη φάρσα που είχε κάνει η εκπομπή Ελληνοφρένεια στο υπουργείο Παιδείας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τη σημερινή πραγματικότητα είναι... «κάτι το αποτρόπαιο».