Μπιμπίλας στο στόχαστρο Eκκλησιαστικής ιστοσελίδας – «Έχουν σοβαρό πρόβλημα, αν χρειαστεί θα πάω στο δικαστήριο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου,

μπιμπιλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, με αφορμή τον διεθνή διασυρμό της χώρας με τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες στον Έβρο, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, έκανε μια ανάρτηση με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό, σημειώνοντας πως «το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!». Η ανάρτηση ενόχλησε την ιστοσελίδα «Εκκλησία ONLINE» που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του – Η απάντηση του κ. Μπιμπίλα.

Η σχετική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που…ενόχλησε κάποιους πιστούς, έγραφε:

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι?»

Την απάντησή του στην απόφαση του Εκκλησία ONLINE να κινηθούν νομικά εναντίον του έδωσε ο κ. Μπιμπίλας στην On Time και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

Ειδικότερα, εξηγώντας το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο εκκλησιαστικής ιστοσελίδας σχετικά με μία ανάρτηση που έκανε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου σχολίασε τα εξής:

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.