Μπιμπίλας κατά Οικονομόπουλου: «Από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων»

«Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη», τονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας

1704442772042

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο που φέρεται να θέλει να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου πριν λίγες μέρες που τάχθηκε απόλυτα αρνητικός.

Ο βουλευτής της «Πλέυσης Ελευθερίας» μοιράστηκε με του φίλους του μια εικόνα δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που απολαμβάνουν την βόλτα τους μαζί με τα δυο τους παιδιά την οποία και συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Αλήθεια γιατί κάποιοι ξινίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα;

Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του, ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;

Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών, που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;».

«Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων; Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει;

Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη.

Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα» καταλήγει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε η δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι όταν δεν τραγουδάει ζει σε μια άλλη εποχή, αρκετά κοντά στο 1970.

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι.

Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας.

Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης»

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…