Βιασμός 24χρονης : «Κύκλωμα με διεθνείς προεκτάσεις ψαρεύει κοριτσάκια» - Σοκαριστικές καταγγελίες

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» σημείωσε ο δικηγόρος κ. Διαλυνάς, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών.

NewsRoom 20/01/2022 | 15:23

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά και τα όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, διεθνές φαίνεται να είναι το κύκλωμα μαστροπείας για το οποίο είναι σε εξέλιξη έρευνα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι υπάρχει παρέμβαση της εισαγγελίας της Κύπρου μετά από καταγγελία που έγινε στην Αθήνα.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε αφότου διαβίβασε τις σχετικές καταγγελίες ο βουλευτής Χριστοφίδης του ΑΚΕΛ. Κατά τις πληροφορίες και καταγγελίες για τις οποίες έκανε λόγο ο Νίκος Διαλυνάς, «υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι και υπήρξαν και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο».

Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις γιατί πάρτι με κοπέλες και Κύπριους δεν είναι πάρτι» και πρόσθεσε ότι «οι πληροφορίες είναι ότι δεν πρόκειται για παράρτημα αλλά για κύκλωμα που συνεργάζεται με το εξωτερικό».

Καταληκτικά, ο κ. Διαλυνάς είπε εξοργισμένος ότι: «Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που οδηγούν τα κοριτσάκια στα κλαμπάκια, για ποτά και μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και μετά η πορνεία», ενώ κλείνοντας κατήγγειλε την καθυστέρηση των ελληνικών αρχών όσον αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα