Βγήκε το ακροδεξιό μένος...της Λατινοπούλου για την επίσκεψη του Πάπα στο ΚΥΤ Λέσβου

 Η επίσκεψη του Πάπα στο ΚΥΤ Λέσβου -όπως και ό,τι έχει να κάνει με ανθρωπιά, ισότητα και αλληλεγγύη-, δεν άρεσε στην  υποψήφια με τη ΝΔ.. 

NewsRoom 05/12/2021 | 18:36

Τα ακροδεξιά αντανακλαστικά των στελεχών της ΝΔ, ενεργοποίησε  η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου ο οποίος κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας επέλεξε να μιλήσει για το προσφυγικό και τη διαχείρισή του από τις ευρωπαϊκές χώρες και να πάει στο ΚΥΤ της Λέσβου.

Αυτό -όπως και ό,τι έχει να κάνει με ανθρωπιά, ισότητα και αλληλεγγύη-, δεν άρεσε στην  υποψήφια με τη ΝΔ, κ. Λατινοπούλου η οποία για ακόμη μία φορά επιχείρησε με ακροδεξιό αφήγημα να αποσπάσει ψήγματα δημοσιότητας.


«Αναρωτιέμαι πόσο πιο σημαντικό θα ήταν το έργο του Πάπα Φραγκίσκου αν αντί να ενεργεί ως πρόεδρος ΜΚΟ υπερ των λαθρομεταναστών κατηγορώντας τις χώρες που προστατεύουν τα σύνορά τους, επικεντρωνόταν στα μεγάλα προβλήματα της Ευρώπης όπως η ανεργία, η υπογεννητικότητα και οι λάθρο», γράφει με ανάρτησή της στο Twitter, υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης και υπερπροβεβλημένο στέλεχος που κατά καιρούς επιστρατεύει την alt-right ρητορεία και επιτίθεται σε γυναίκες για τις τρίχες τους.

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατά την άφιξή του χαιρέτησε όλα τα παιδιά που διαμένουν στο ΚΥΤ κι εκφώνησε έναν συγκινησιακά φορτισμένο λόγο.