Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση – Τι πήρε ο Αλβάρο μετά την αποκάλυψη για τις απιστίες του

Πολλοί περίμεναν πως το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο θα ήταν ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια αφού και οι δύο πλευρές φαίνονταν έτοιμες να τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Bunte.de το οποίο επικαλείται δηλώσεις των Βέλγων δικηγόρων της Αθηνάς Ωνάση, τελικά η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αποφάσισαν να βγει το διαζύγιο κοινή συναίνεση.

Σύμφωνα με τους Βέλγους δικηγόρους της Αθηνάς, που μίλησαν στο περιοδικό, το διαζύγιο έχει εκδοθεί, με τους δύο αντιδίκους να έχουν καταλήξει σε μία φιλική συμφωνία για όλα τα θέματα.

Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν περίπου τα 400 εκατομμύρια δολάρια, τελικά αρκέστηκε σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο, χωρίς να έχει κάποια επιπλέον απαίτηση. Αυτό μόνο που ενδιαφέρει τον Βραζιλιάνο ιππέα είναι να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση που αφορά τα άλογα τα οποία είχε αποκτήσει με την Αθηνά που όμως τα είχε αγοράσει εκείνη με χρήματα δικά της.


Η άστατη ζωή του Ντόντα

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές, αλλά και τον ίδιο τον Ντόντα σχετικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει για το μέλλον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκη, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ. Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα.

Οι δικηγόροι του Αλβάρο γνωρίζοντας ότι η Αθηνά Ωνάση έχει και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, ότι ο Αλβάρο ήταν άπιστος ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους της Αθηνάς και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο.

Τελικά το ποσό που θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε. 


Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπό της μίλησε για το χρονικό της…