Βγαίνει από την εντατική ο Παπαδήμος – Η αποκάλυψη της συζύγου του για το "τρομοδέμα"

Εντός της ημέρας θα εξέλθει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Λουκάς Παπαδήμος και σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν θα μετακινηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού για τη μορφή του «τρομοδέματος».

592c2f711dc524d81a8b4740

«Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων» σημειώνεται στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίος καταλήγει ως εξής:

«Θα εξέλθει από την Κλινική Εντατικής Θεραπείας εντός της ημέρας και θα μετακινηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

Σε θήκη CD τοποθετημένη η βόμβα

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, Σάννα Ινγκράμ, φέρνοντας στη δημοσιότητα νέα δεδομένα αναφορικά με τη μορφή της επιστολής που εμπεριείχε τη βόμβα. Η κ. Ινγκράμ υποστήριξε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε θήκη CD, που θύμιζε κασετίνα. Τόνισε δε ότι είχαν βεβαιωθεί, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, πως το δέμα είχε ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν σταλεί στην οικία τους. 

Η Σάννα Ινγκραμ επισήμανε ότι ο σύζυγός της ήταν τυχερός, καθώς αρχικά είχε τον φάκελο κοντά στα μάτια του, αλλά στη συνέχεια τον απομάκρυνε και τον ακούμπησε στα πόδια του, ενώ για την κατάσταση της υγείας του είπε ότι βελτιώνεται και ότι ο ίδιος θα εξέλθει σήμερα της ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…