Newsroom

Newsroom

Bέροια-Ανατριχιάζει η περιγραφή της παιδοκτόνου:«Τράβηξα σε βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα» (video)

«Ένιωσα πως όταν το σκότωσα λύθηκαν τα μάγια»

VEROIA 1200x900 1

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα λέει η 37χρονη παιδοκτόνος από το Μακρυχώρι για τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της.

H γυναίκα η οποία προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του παιδιού της, περιέγραψε σύμφωνα με το Mega με σοκαριστικό τρόπο το ειδεχθές έγκλημα. Οπως ανέφερε στην κατάθεσή της έβλεπε το βρέφος σαν βρικόλακα ενώ της πέρασε από το μυαλό να κάνει κακό και στα άλλα δυο παιδιά της.

«Πήρα τα παιδιά και πήγα σπίτι. Έβαλα τα κορίτσια να δουν τηλεόραση. Ο μικρός το προηγούμενο βράδυ δεν ηρεμούσε και κάτι άσχημο του συνέβαινε. Επειδή ήταν νηστικός, του ετοίμασα γάλα αλλά δεν το έπινε. Προσπάθησα να το δώσω σιγά – σιγά αλλά δεν το έπινε. Τον πίεσα να το πιει. Το ήπιε τελικά αλλά ήθελα να του δώσω κι άλλο. Ήρθαν και οι αδελφές του να δουν τι κάνει το παιδί. Τρόμαξαν αλλά τους είπα ότι δεν είναι ο αδερφός σας, είναι βρικόλακας» είπε αρχικά η παιδοκτόνος στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Live News.

«Ξέρω ότι σκότωσα το παιδί μου αλλά δεν ήταν το παιδί μου εκείνη την ώρα αλλά κάτι άλλο. Έβλεπα ότι δεν έπινε το γάλα και άρχισα να γίνομαι βίαιη. Πίεσα με τα γόνατά μου την κοιλιά του. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι άλλο. Πήρα το κινητό μου και τράβηξα ένα βίντεο για να υπάρχει το ντοκουμέντο ότι σκότωσα τον βρικόλακα. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και μετά την αδερφή μου για να έρθουν σπίτι να τους δείξω κάτι. Τους έλεγα “αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά”. Μετά την πράξη μου ήταν σαν να λύθηκαν τα μάγια. Βασανίζομαι όλες αυτές τις ημέρες»

«Δεν είχα βοήθεια από τους γονείς μου. Εκείνοι βοηθούσαν την αδερφή μου. Οι γονείς μου αν και λένε ότι με αγαπούν ήταν καταπιεστικοί απέναντί μου. Έφυγα από το σπίτι όταν αρραβωνιάστηκα. Έκανα το πρώτο μου παιδί το 2017. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά επειδή προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια» ανέφερε.

Όσον αφορά τη διακοπή φαρμακευτικής αγωγής που φέρεται να επιδείνωσε την κατάστασή της, είπε: «Πήρα αγωγή για 6 μήνες και όταν σταμάτησα υποτροπίασα και σε αυτό συνέβαλε και η συμπεριφορά του πρώτου μου συζύγου. Ήταν εξυβριστικός και κακοποιητικός. Δεν σκέφτηκα όμως να τον καταγγείλω. Έπαιρνα ενέσιμη θεραπεία μια φορά το μήνα. Τον δεύτερο σύζυγο τον γνώρισα τον Μάιο. Ήθελε οικογένεια και παιδιά αλλά όχι εμένα. Ήταν και εκείνος κακοποιητικός και με είχε χτυπήσει όταν ήμουν έγκυος. Τον Σεπτέμβριο με χτύπησε στο πρόσωπο και έπαθα διάτρηση τυμπάνου. Έσπερνε διχόνοιες στα παιδιά μου. Δεν είχε ιδιαίτερο δέσιμο ούτε με τον γιο του. Κυρίως, η μάνα του με βοηθούσε. Ήταν αδιάφορος. Δεν ερχόταν να δει το παιδί».

«Το τελευταίο διάστημα έβλεπα πράγματα υπερφυσικά, έβλεπα τα 3 μου παιδιά με άλλα μάτια, πολύ πονηρά λες και ήταν κάτι μέσα τους. Εκεί που κοιμόμασταν χοροπηδούσε το κρεβάτι. Τα έλεγα στους γονείς μου αλλά δεν με πίστευαν. Μου έλεγαν να πάω σε ψυχίατρο γιατί δεν με καταλάβαιναν με αυτά που έλεγα» είπε η 37χρονη.

«Δεν κοιμόμουν και άρχισα να βλέπω πράγματα που οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονταν. Καθόμασταν και τρώγαμε και εγώ έβλεπα σκιές πάνω από τα κεφάλια τους σε σχήμα λύκου ή κουνελιού, μια μαγκούρα μεγάλη και μικρή. Έβλεπα γενικά αντικείμενα λες και ήταν σημάδια, λες και κάποιος τα τοποθετούσε με τέτοιο τρόπο για να μας έχει δεμένους. Όταν το πάθαινα αυτό πήγαινα αμέσως εκκλησία. Ένιωθα πως κάποιος με κυνηγούσε και γενικά ένιωθα το κακό. Νοσηλεύτηκα στην ψυχιατρική κλινική αλλά τους φοβόμουν γιατί δεν μου άρεσε το βλέμμα τους».

 

 

Η δραματική αναφορά της στην τραγωδία των Τεμπών

Η 37χρονη μητέρα είδε τους συμμαθητές της να χάνουν τη ζωή τους στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών, το 2003.

Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι ότι θα πήγαινα εκδρομή με το σχολείο αλλά τελικά δεν μου το επέτρεψε ο πατέρας μου γιατί μου είχε πει να διαλέξω αν ήθελα χρήματα για ψώνια ή για την εκδρομή. Τότε έγινε το ατύχημα στα Τέμπη και έχασα πολλούς φίλους και γνωστούς. Καλύτερα να είχα πάει και εγώ.  Κάθε φορά έγραφα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φέτος είπα για τον πρώην μου να το βρει από το Θεό. Δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα εγώ αυτό το κακό“.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…