Βερβεσός: «Εκτιμώ απεριόριστα τον εκδότη και τους δημοσιογράφους του Documento και την δουλειά που κάνουν»

Διευκρινίσεις αναφορικά με την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) μετά από δημοσίευμα του koutipandoras.gr και του documentonews.gr έδωσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.

Παράλληλα, διευκρινίζει και σχετικά με την προκλητική του ερώτηση «Τώρα εσείς με καταγράφετε; Γιατί εσείς εκεί το κάνετε συνέχεια» όταν μίλησε με τη γραμματεία των ειδήσεων αλλά και με τη διευθύντρια της εφημερίδας, Βάλια Μπαζού, 

«Εκτιμώ απεριόριστα τον εκδότη και τους δημοσιογράφους του Documento και την δουλειά που κάνουν και τη δημοσιογραφία που ασκούν, όσο μαχητική κι αν είναι, γιατί έτσι πρέπει να είναι όταν αναφέρεσαι σε δημόσια πρόσωπα. Πρέπει να είναι οξεία η κριτική όπως λέει πάγια και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Βγάλαμε μία απάντηση στο δημοσίευμα γιατί είχαμε κι εμείς κάθε δικαίωμα να υπερασπίσουμε το μέλος του Δ.Σ. μας που είχε κάνει μία παρέμβαση εκφράζοντας μία επιστημονική θέση. Δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε την τιμή και την υπόληψη κανενός», ανέφερε.

Ο ίδιος απέδωσε σε παρανόηση και τα όσα ανέφερε στη γραμματεία των ειδήσεων αλλά και στη διευθύντρια της εφημερίδας, Βάλια Μπαζού.

«Εγώ όταν μίλησα με την αρχισυντάκτρια ήθελα να πληροφορηθώ αν ήταν μία συνομιλία στα πλαίσια μίας συνέντευξης που ηχογραφείται και η οποία θα δημοσιευθεί ή ήταν μία ιδιωτική συνομιλία μεταξύ εμού και της κ. Μπαζού η οποία ήθελε κάποιες πληροφορίες για το θέμα της ανακοίνωσης του Δικηγορικού Συλλόγου. Έγινε μία παρανόηση. Αν αυτό αφορά το κομμάτι της ευθύνης μου το αναλαμβάνω», ανέφερε.

Μετά τις διευκρινίσεις του κ. Βερβεσού, το Documento θεωρεί πως η ανακοίνωση του ΔΣΑ ήταν μια άτυχης προσπάθεια να υπερασπιστούν με λάθος τρόπο πράγματα που δεν έπρεπε. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν. 

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος…