Newsroom

Newsroom

Μπέος: Πάει να μας τρελάνει – «Η λέξη μαϊμού δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο»

Με ανάρτηση του στα social media ο Αχιλλέας Μπέος προσπάθησε να βγάλει τρελούς όσους τον αποκάλεσαν ρατσιστή επειδή είπε «μαϊμού» τον Τεττέι

Μπέος

Σάλος έχει προκληθεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τον πρωταγωνιστή ξανά τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος το περασμένο σαββατοκύριακο αποκάλεσε «μαϊμού» τον Ανδέας Τεττέρι της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές καταγγελίες και από τον παίκτη και από την ομάδα του.

Ο δήμαρχος Βόλου από την πλευρά του, για ακόμα μια φορά, φαίνεται πως προσπαθεί να μας τρελάνει με τα όσα ισχυρίζεται, καθώς με ανάρτηση του στα social media επισήμανε ότι δεν υπήρξε ποτέ ρατσιστής, καθώς έχει συνεργαστεί με ανθρώπους από άλλες χώρες και διαφορετικού χρώματος, τονίζοντας ότι η λέξη «μαϊμού» δεν αποτελεί ρατσιστικό σχόλιο.

Αυτό έκανε έξαλλους πολλούς χρήστες στα σχόλια, καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποτιμήσει τη νοημοσύνη τους, λέγοντας τέτοιες ακρότητες μη βρίσκοντας το θάρρος να παραδεχθεί το λάθος του.

Πιο αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος έγραψε: «Σε όλους αυτούς που όχι απλώς συντηρούν αλλά διαστρεβλώνουν κιόλας την πραγματικότητα και προκάλεσαν μια «μαϊμού» δίωξη έχω να πω τα εξής:

Στη ζωή μου ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής και ομοφοβικός. Ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό δεν είναι λόγια αλλά αποδεικνύεται στην πράξη αφού έχω συνυπάρξει και συνεργαστεί, κοινωνικά και επαγγελματικά, αρμονικά με ανθρώπους από διάφορες εθνικότητες, κάθε χρώματος, με διαφορετικό πολιτισμό, έθιμα και προσωπικές επιλογές.
Σχετικά με το περιστατικό στο γήπεδο της Καισαριανής, στην διάρκεια του αγώνα του Βόλου με την Κηφισιά, είναι κάτι περισσότερο από φανερό, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν υπάρχει από πλευράς μου καμία απολύτως ρατσιστική επίθεση. Καθώς μάλιστα απευθύνομαι σε τρίτο πρόσωπο, τον διαιτητή, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καν ρατσιστική χροιά.
Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί οι νεόκοποι παράγοντες και οι υποκινητές τους,, που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν για τους δικούς τους λόγους αυτό το συμβάν, οφείλουν να μάθουν ότι η λέξη «μαϊμού» δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια.
Τέλος σε ό,τι αφορά τον Τετέι, που τον σέβομαι ως άνθρωπο, θα πρέπει να του πω ότι με τέτοιες συμπεριφορές απλά υπονομεύει ο ίδιος την αξιοπιστία του. Το περιστατικό σαφώς και δεν μπορεί να συσχετιστεί με κάποιο φυλετικό θέμα, αλλά δυστυχώς τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και η ομάδα του προσπάθησαν να το «πουλήσουν» ως τέτοιο στην κοινή γνώμη. Και αυτό συνιστά ντροπή. Ας συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοια παραποίηση και διαστρέβλωση της αλήθειας μόνο τον αγώνα για μια ισότιμη κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς δεν εξυπηρετούν. Το αντίθετο. Τον ακυρώνουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Δούκας: Oργή κατά Μπακογιάννη για γήπεδο Παναθηναϊκού και Βοτανικό – Τα 8 ερωτήματα (video)

Λίνα Κλείτου: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου – «Έγινε για τρίχες» (video)

Χρήστος Λούλης για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Σε τέτοιους ανθρώπους θα έδινα πιο εύκολα να μεγαλώσουν ένα παιδί» (video)

Τραγωδία στη Δράμα: Έκρηξη σε λατομείο – Νεκρός ένας 62χρονος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…