Newsroom

Newsroom

Βενζινοπώλης στα βόρεια προάστια φέρεται να βίαζε τις κόρες φίλου του

Βενζινοπώλης ο οποίος δικάζεται αυτόν το καιρό στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας φέρεται να ασέλγησε στις κόρες ενός φίλου του.

595e56df1dc52457218b498f

Ο βενζινοπώλης ο οποίος κατοικεί σε συνοικία των βορείων προαστίων όσο και ένας ακόμη κατηγορούμενος που υπέδειξαν τα κορίτσια βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης. Ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο γιος του ισχυρίζεται πως ο ίδιος είχε σύντομη σχέση με ένα από τα δύο θύματα και μάλιστα σε ένα παιχνίδι τους συμμετείχε και ο πατέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso ο πατέρας των κοριτσιών είπε στο δικαστήριο: «Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Είναι καλόκαρδος, αλλά παρασύρθηκε από τα ίδια του λάθη». Όπως είπε «εγώ είμαι φιλάσθενος, πάσχω από κατάθλιψη. Έχω δυσκολίες στο γάμο μου. Εγώ σκεφτόμουν αθώα, πίστευα ότι αγαπάει τα παιδιά. Η κόρη μου η Μ. μου είπε ότι της είπε πως είναι άρρωστος και θέλει συνεχώς να κάνει σεξ».

Η μητέρα των κοριτσιών είπε ότι δεν ήθελε τα παιδιά να πηγαίνουν στο βενζινάδικο, αλλά ο πατέρας τους διαφωνούσε. «Η μικρή μίλησε τελικά και έμεινε και τέσσερις μήνες σε κλινική», ανέφερε.

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…