Βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία

NewsRoom 20/12/2021 | 13:00

Η ανάγκη για προστασία του κινητήρα των οχημάτων είναι διαχρονική και οι νέες τεχνολογίες καυσίμων βοηθούν όλο και περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση, συνδυάζοντας ευεργετικές ιδιότητες για τον κινητήρα, αλλά και καλύτερες επιδόσεις. 

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον κινητήρα των οχημάτων, αλλά και ακόμα καλύτερες επιδόσεις με περισσότερα χιλιόμετρα.

Πώς λειτουργεί:

Διαθέτοντας περισσότερα οκτάνια, αποτελεί μια premium ολοκληρωμένη πρόταση, που εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον κινητήρα του αυτοκινήτου.

Η καινοτόμος σύνθεση της βενζίνης ΕΚΟ Premium 98 είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στην απομάκρυνση των επιβλαβών καταλοίπων της καύσης, ενώ μειώνουν σημαντικά τις τριβές, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Έτσι, βοηθά στην ομαλότερη, αποδοτικότερη λειτουργία του, αλλά και στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε διαδρομή. Ταυτόχρονα, χαμηλώνει τα κόστη συντήρησης των οχημάτων, αφού προστατεύει τον κινητήρα τους, διατηρώντας τον καθαρό.

Τι προσφέρει:

Μία βενζίνη που περιέχει υψηλής τεχνολογίας χημικά πρόσθετα και σε συνδυασμό με την καθαριστική και αντιοξειδωτική της δράση, που προσφέρει:

1. Προστασία στον κινητήρα σας
2. Περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα
3. Μειωμένη εκπομπή επιβλαβών αερίων

Με αυξημένα οκτάνια, η βενζίνη ΕΚΟ Premium 98 αποτελεί μια εξαιρετική premium επιλογή για απολαυστικές διαδρομές με υψηλές επιδόσεις και οφέλη για το όχημά σας, αλλά και για εσάς!

Που θα τη βρείτε:

Η EKO Premium 98 είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ανά την Ελλάδα. Μάλιστα η συγκεκριμένη βενζίνη προσφέρεται σε προνομιακή τιμή, κάθε Παρασκευή και Σάββατο για να τη δοκιμάσουν οι οδηγοί και να διαπιστώσουν οι ίδιοι τα οφέλη της EKO Premium 98.

Μάθετε περισσότερα