Newsroom

Newsroom

Βελτιώνεται η κατάσταση της Νανάς Καραγιάννη

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη, η οποία νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

57987c4b1dc524d1588b4809

Όπως ανέφερε σε καθημερινή εφημερίδα ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούρτης «η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι το θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται. Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα η κατάστασή της έχει βελτιωθεί».

Ο διοικητής του νοσοκομείου διέψευσε παράλληλα ότι η Νανά Καραγιάννη πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και αναπνέει κανονικά αν και υποβοηθούμενη από μηχανήματα.

«Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της», σημείωσε ο κ. Κούρτης.