Βελόπουλος: «Εγώ είπα στον Μητσοτάκη να φέρει στην Αθήνα τον Χαφτάρ»

«Η κυβέρνηση δουλεύει με χρονοκαθυστέρηση. Αν μας άκουγαν από το Σεπτέμβριο, θα "γλιτώναμε" τη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης»

NewsRoom 20/01/2020 | 16:38

Ευτυχώς που η εξωτερική πολιτική της χώρας σε αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία είναι στα χέρια προσωπικοτήτων όπως ο Βελόπουλος, ο Δένδιας, ο Μητσοτάκης....

Αν μάλιστα όλα αυτά τα «φωτεινά μυαλά» εργάζονται από κοινού, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Βελόπουλος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

«Όταν συνάντησα τον Μητσοτάκη, του είπα να δει τον Χαφτάρ. Ευτυχώς τον έφεραν την τελευταία στιγμή στην Αθήνα. Η κυβέρνηση δουλεύει με χρονοκαθυστέρηση. Αν μας άκουγαν από το Σεπτέμβριο, θα "γλιτώναμε" τη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης» σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μιλώντας σε συνέντευξη στον Focus FM 103,6.

Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι: «κανένα κανάλι δεν ανέφερε, ότι συναντήθηκα με τον Μαχντάουι, αν και ήμουν ο μόνος πολιτικός αρχηγός, που είδε. Φοβούνται την Ελληνική Λύση».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο «θερμού» επεισοδίου με την Τουρκία, εκτίμησε, ότι «μέχρι το Μάρτιο μπορεί να γίνει κάτι, από το Μάρτιο και μετά δε θα τολμήσει να κάνει κάτι, λόγω τουριστικής περιόδου. Θα πάει στο Καστελόριζο, όχι νότια της Κρήτης. Εκεί είναι το σημείο. Εκεί υπάρχει θέμα ερμηνείας. Πρέπει να βυθιστεί το σκάφος και ολόκληρος ο τουρκικός στόλος για να ξεμπερδεύουμε”, ενώ σημείωσε, ότι “Η Τουρκία διεκδικεί. Δεν προκαλεί απλώς» υπογράμμισε ακόμη.