Newsroom

Newsroom

Μπεκατώρου: «Να στηρίξουμε έμπρακτα την Αμαλία» – Συγκέντρωση χρημάτων για δικαστικά έξοδα των θυμάτων

«Το ποσό που προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε είναι η αμοιβή της δικηγόρου της και γενικότερα δικαστικά έξοδα για μία διαδικασία που διήρκησε σχεδόν 1,5 χρόνο».

mpekatorou 0 1

Η Σοφία Μπεκατώρου, που άνοιξε τη συζήτηση στη χώρα για το μεγαλειώδες κίνημα #MeToo, με δεκάδες θύματα, να ακολουθούν τα βήματά της, με ανάρτησή της γνωστοποιεί το λογαριασμό δωρεάς για την αθλήτρια που είχε καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον προπονητή της, όταν είναι ανήλικη.

Με ανάρτησή της στο Instagram σημειώνει ότι τα χρήματα θα διατεθούν για τον δικαστικό αγώνα που έδωσε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μια διαδικασία σκληρή και τραυματική, η 21χρονη σήμερα φοιτήτρια.
Μπορούμε να την στηρίξουμε έμπρακτα κάνοντας μία δωρεά στο https://gogetfunding.com/survivors-of-child-sexual-abuse-need-our-support-we-have-to-stand-by-amalia/

«Το ποσό που προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε είναι η αμοιβή της δικηγόρου της και γενικότερα δικαστικά έξοδα (παράβολα κλπ) για μία διαδικασία που διήρκησε σχεδόν 1,5 χρόνο».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:
Δε γνωρίζαμε την ιστορία της @amalia_prov πριν από 2 χρόνια. Μάθαμε όμως για την σεξουαλική της κακοποίηση όταν ήταν ανήλικη και παρακολουθήσαμε το δικαστικό αγώνα που έδωσε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μια διαδικασία σκληρή και τραυματική. Σήμερα μπορούμε να την στηρίξουμε έμπρακτα κάνοντας μία δωρεά στο https://gogetfunding.com/survivors-of-child-sexual-abuse-need-our-support-we-have-to-stand-by-amalia/
ή κοινοποιώντας το σύνδεσμο. Για να μην είναι μόνη στον αγώνα αυτό..
Το ποσό που προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε είναι η αμοιβή της δικηγόρου της και γενικότερα δικαστικά έξοδα (παράβολα κλπ) για μία διαδικασία που διήρκησε σχεδόν 1,5 χρόνο.

Τα χρήματα θα κατατεθούν απευθείας στον λογαριασμό της Αμαλίας, και με την ολοκλήρωση της καμπάνιας θα δημοσιεύσουμε αποδεικτικό πληρωμής της δικηγόρου της.

Ευχαριστούμε!

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…