Βάζει πλάτη… ο Ψαριανός στον γιό του πρωθυπουργού-«Επίθεση» σε Γιάννη Αγγελάκα

Δεν έχει τέλος η επίθεση με κάθε τρόπο από τον Γρηγόρη Ψαριανό , για τους καλλιτέχνες και τους διοργανωτές  της μεγάλης Αντιπολεμικής Συναυλίας που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου (στις 20.00), στα Προπύλαια. Αυτή την φορά προσπαθεί να σώσει... τον γιό του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ειρωνική  ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων  

4832527

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επέλεξε σαν trol… του διαδικτύου να σχολιάσει την συναυλία ειρήνης που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια, με ειρωνικό τρόπο. 

 Μάλιστα στο  ντόμινο  αθλιότητας και στα  άτομα που θίχτηκαν από τη διοργάνωση μιας συναυλίας για την ειρήνη, ήταν και  ο Γρηγόρης Ψαριανός, που  έκανε τη δική του ανάρτηση, δίνοντας το έναυσμα στους ακροδεξιούς…να χλευάσουν την συναυλία ειρήνης

Αυτό είχε σαν συνέπεια να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, στα social media, με τον  
 Γιάννη Αγγελάκα, να ήταν ένα από τα άτομα που ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στον γιο του πρωθυπουργού και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αν κρίνουμε από την απήχηση της δημοσίευσής του.
 

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Όμως δεν τελειώσαμε εδώ, καθώς ο Γρηγόρης Ψαριανός επανήλθε με νέα του ανάρτηση και επιτέθηκε στον τραγουδοποιό, προσπαθώντας να βάλει πλάτη για να σώσει… τον γιο του πρωθυπουργού.  Ο Ψαριανός ανέφερε: «Μα, τι ντροπή.
Τι ανθρωποφαγία.
Πόση αθλιότητα απέναντι σε  ένα παιδί 24 χρόνων, για να κάνεις πολιτική σπέκουλα…»

Στην συνέχεια κι ενώ μετά τις αντιδράσεις,  ο Γρηγόρης Ψαριανός  έχει κατεβάσει την ανάρτηση που παραποίησε  την αφίσα της συναυλίας, προσθέτοντας τη φράση «συναυλία ξεπλύματος Αδόλφου Πούτιν» και αποκαλώντας «φασισταριά και υπεραμόρφωτους» τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, στην συνέχεια εξακολούθησε να βρίζει και να συκοφαντεί με παρόμοιο «τέμπο».

 

 

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

androulakis doukas

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

Τον εγκαλούν ότι αν και δήλωσε έτοιμος να αξιολογηθεί, δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για…